Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee Opettajaa (suomen kieli)

Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi on erityisesti viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä (suomi) ja tarvittaessa S2 osa-alueiden opetus. Toivomme, että osaat ohjata opiskelijoita käyttämään erilaisia viestintäkanavia monipuolisesti ja ohjata heitä tilanteen mukaiseen kommunikaatioon.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa. Lisäksi edellytämme suomi toisena kielenä opettajan pätevyyttä. Eduksi luetaan ammatillisen koulutuksen reformin tuntemus

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Riitta Vihunen ke 18.4.2018 klo 9 - 11 puh. 046 851 5023

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.