Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee opettajaa (matematiikka, fysiikka ja kemia)

Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana matemaattis-luonnontieteellinen osaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi on erityisesti matematiikka ja matematiikan soveltaminen arvostamme myös kykyä opettaa fysikaaliset ja kemialliset ilmiöt ja niiden soveltaminen - osa-aluetta. Tehtävässä korostuu ymmärrys eri ammateissa tarvittavasta matemaattisesta osaamisesta. Toivomme, että kykenet opettamaan osa-aluetta työelämään ja ammatillisiin tutkinnon osiin integroidusti ja kokemuksellisesti konkretian kautta erilaiset opiskelijoiden haasteet huomioiden.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä.

Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Riitta Vihunen ke 18.4.2018 klo 9-11 p. 046 851 5023

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.