Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee Opettajaa (englannin kieli), 2 paikkaa

Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi on erityisesti viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä (englanti) osa-alue. Keskeisenä tavoitteenasi on rohkaista opiskelijoita käyttämään vierasta kieltä työelämässä suullisesti ja kirjallisesti.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Eduksi luetaan ammatillisen koulutuksen reformin tuntemus ja pätevyys opettaa toista kotimaista kieltä (ruotsi) tai muita vieraita kieliä.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja antaa

Riitta Vihunen ke 18.4.2018 klo 9-11 p. 046 851 5023

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.