Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee ohjaajaa (Digitutor-projekti)

Omnia hakee ohjaajaa Digitutor-projektiin määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018-30.6.2019. Ohjaajan tehtävänä on osallistua projektin jalkauttamiseen vakiintuneeksi toiminnaksi, toimia itse tukihenkilönä sekä ohjata InnoOmnian digituessa toimivia Omnian opiskelijoita ja työssäoppijoita, digitutoreita.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista koulutusta, esimerkiksi datanomin tutkintoa. Lisäksi edellytämme, että osaat ohjata tieto- ja viestintätekniikan alan työssäoppijoita, joiden tehtäviin kuuluu Omnian opiskelijoiden ja henkilökunnan neuvonta mm. seuraavissa asioissa:

  • Office 365 -ohjelmien käyttö
  • SoMe-palvelujen käyttö
  • Mobiililaitteiden käyttö
  • Valokuvaus ja videointi mobiililaitteella

Odotamme, että sinulla on hyvät ohjaus- ja kommunikointitaidot nuorten (16-18v.) opiskelijoiden kanssa toimimiseen, kokemusta asiakaspalvelusta sekä halukkuus liikkua Omnian eri toimipisteiden välillä Espoossa ja Kirkkonummella. Osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja kykenet ohjaamaan opiskelijoita yksilöllisesti.

Arvostamme pedagogista osaamista, opettajan työn tuntemusta sekä oppilaitoksissa yleisesti käytössä olevien digitaalisten palveluiden käyttökokemusta (erityisesti Moodle ja/tai Abitti). Osaat neuvoa sekä Windows-, iOS- ja Android-laitteiden että niissä käytettävien sovelluksien kuten video-editointi, live-striimaukset ja Office 365 käyttöä. Sinulla on ymmärrystä myös erikoislaitteiden kuten HTC Vive, Ricoh Theta ja 3D-tulostimen käytöstä.

Lisätietoja antaa

Erityisasiantuntija Pete Stockley, p. 040 126 4990
Kehittämispäällikkö Lauri Saarinen, p. 040 126 7541

Hakeminen

Haku on päättynyt. Katso avoimet työpaikat Meille töihin -sivulta.