Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee ohjaajaa

Ohjaaja toimii Kotoutumista kotoutumisajan ylittäneille maahanmuuttajille (KOTOMA) -hankkeessa. KOTOMA-hankkeessa toteutetaan luku- ja kirjoitustaidon koulutuksia sekä alakoululaisten vanhemmille tarkoitettuja suomen kielen kursseja yhteistyössä Espoon kaupungin sivistystoimien kanssa. Hankkeen piirissä olevat koulutukset ja kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, joiden kotoutumisaika on päättynyt.

Ohjaaja toimii ryhmissä opettajan tukena ja kulttuuritulkkina, luo malleja omakieliselle ohjaukselle opetusryhmässä, tukee opettajan työtä, kun opetusta viedään ulos luokasta, esim. koordinoi tutustumiskäyntejä ja vierailuja. Lisäksi ohjaaja etsii ja luo uusia malleja oppilaitoksen, viranomaisten ja järjestöjen yhteistyölle. Toimintamalleja voivat olla esim. opiskelijan harjoittelu vapaaehtoisjärjestössä, vapaaehtoisten tuominen opetusluokkiin ja vapaaehtoistoiminnan koordinointi, kädentaitojen tuotosten näyttelyn organisointi tms.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta maahanmuuttajien ohjaustyöstä. 
Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Eduksi luetaan osaaminen jostain seuraavasta kielestä arabia, somalia, kurdi, farsi tai dari sekä tuntemus vapaaehtoistyön kentästä Espoossa.

Lisätietoja

Koulutusvastaava Laura Hartikainen p. 043 824 7025, 1.8. ja 2.8. klo 9-12.

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet paikat Meille töihin -sivulta.