Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee koordinaattoria

Toimit tehtävässäsi Omnian opiskelijatoiminnan ja aktiiviopintojen koordinaattorina. Tehtäviisi kuuluu koko Omnian opiskelijakattohallituksen ja jaostohallitusten toiminnan koordinointi. Toimit aktiivisessa yhteistyössä Omnian yhdysopettajien kanssa sekä koordinoit ja kehität Omnian tuutori-toimintaa yhdessä opetushenkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten yhteistyötapaamisten ja tapahtumien koordinointi sekä aidossa toimintaympäristössä tapahtuvan oppimisen työpaikkakouluttajana toimiminen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. yhteisöpedagogi).

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Koordinaattorin tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta ryhmien vetämisestä ja toiminnan koordinoinnista sekä työskentelystä eri-ikäisten opiskelijoiden kanssa. Odotamme sinulta kykyä pitää lankoja käsissäsi, ratkaisukeskeistä työotetta, kokonaisuuksien hyvää hallintaa sekä hyvää viestintä- ja esiintymisosaamista. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja nuorten ja opetushenkilöstön kanssa. Arvostamme kehittävää, idearikasta ja avointa työotetta.

Eduksi katsomme opettajan pedagogisen pätevyyden ja erilaisen järjestö- ja yhdistystoiminnan tuntemisen ja sen parissa toimimisen.

Työssä liikutaan eri toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttö on eduksi.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 3.12.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Palvelupäällikkö Hanna Haataja, p. 043 820 0267, ja toimialarehtori Erja Kumpulainen, p. 040 126 4872.