
Ajankohtaiset
Omnia hakee kokkia
Työtehtäviin kuuluu lounasruuan, kahvitustuotteiden sekä muiden tilattujen aterioiden valmistus, myyntivitriinien täydennys, omavalvontasuunnitelman toteutus, astiahuolto, keittiön ja salin puhtaanapito, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin osallistuminen, kahvituspisteiden hoitaminen sisältäen kassavastuun sekä opiskelijoiden ohjaaminen.
Tehtävä edellyttää ravintola- tai suurtalouskokin koulutusta, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hygieniapassia.
Eduksi luetaan kokemus monikulttuurisesta työskentely-ympäristöstä ja erityisruokavaliotuntemus.
Lisätietoja antaa
Ravitsemispalvelupäällikkö Tarja Hämäläinen p. 046 851 5194.
Kuinka haet?
Haku on nyt päättynyt. Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme Meille töihin -sivulta.
Asiasanat
Jaa kaverille