Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee kahta yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opettajaa

Omnia hakee kahta opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen.

Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana Yhteiskunta- ja työelämäosaamisen tutkinnon osassa. Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat ottaa huomioon opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa opinnoissa yksilöllisesti. Työssä menestyminen edellyttää sinulta rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme osaamista yhteisten ja ammatillisten tutkinnon osien integroimisesta ja kokemusta opiskelijoiden ohjaamisesta oppilaitoksessa, verkossa ja työpaikalla.

Toivomme, että sinulla on tuntemusta eri ammattialoista ja olet hankkinut työkokemusta moninaisista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii laaja-alaista näkemystä työelämästä ja millaista osaamista toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittanut tarvitsee yhteiskunnassa ja työelämässä.

Tulet kohtaamaan työssäsi paljon vieraskielisiä opiskelijoita, ja siksi onkin tärkeää, että kykenet opettamaan kielitietoisesti ja tarvittaessa englannin kielellä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aito halu ohjata opiskelijoita saavuttamaan osaamistavoitteensa ja kykenet työskentelemään joustavasti opiskelijan tarpeet huomioiden.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä opettajan pedagogista pätevyyttä. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Eduksi luetaan opetuskokemus ammatillisesta koulutuksesta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hae tehtävää Kuntarekry.fi -sivustolla 11.11. klo 15 mennessä.

Lisätietoja antaa
Riitta Vihunen
Koulutuspäällikkö
0468515023
Riitta.Vihunen@omnia.fi
Maarit Honkanen
Koulutuspäällikkö
0401267209
Maarit.Honkanen@omnia.fi