Intohimo näkyy omnialaisten työssä
Ajankohtaiset

Omnia hakee asiakkuusvastaavaa

Haemme Omnian työelämä- ja yrityspalveluihin työyhteisöjen henkilöstön osaamisen kehittämisestä kiinnostunutta myynti- ja asiakkuustyön osaajaa. 

Työelämä- ja yrityspalveluyksikkömme vastaa Omnian BtoB-asiakastyöstä tarjoten asiakkailleen kokonaisratkaisuja hyödyntäen Omnian monipuolista tarjontaa. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja yrittäjät sekä julkisen sektorin toimijat ja kolmannen sektorin yhteisöt Uudellamaalla.

Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Ymmärrät liiketoimintaa ja osaat kuunnella asiakkaidemme tarpeita. Rakennat kokonaisratkaisuja asiakkaidemme henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työvoimatarpeeseen.

Vastaat tavoitteellisesti palveluiden aktiivisesta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä syventämisestä. Vastaat omalla osaamisellasi Omnian tunnettuuden lisäämisestä alueen yrityksissä ja yhteisöissä. Nautit asiakkaiden kontaktoinnista ja neuvottelutilanteista. Olet kyvykäs verkostojen rakentaja. Olet yrittäjähenkinen, aktiivinen ja vakuuttava yrityskentän osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tavoitteellisesta ja tuloksellisesta BtoB-koulutuspalveluiden myyntityöstä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Lisäksi sinulla on kokemusta CRM-asiakkuudenhoitojärjestelmästä asiakkuudenhallinnan ja myynnin tukena sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Ammatillisen koulutuksen tunteminen on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi.

Lisätietoja antaa

Asiakkuus- ja myyntipäällikkö Kirsi Puro, puh. 040 1267608 tai kirsi.puro@omnia.fi.

Kuinka haet?

Haku on päättynyt. Katso avoimet paikat Meille töihin -sivulta.