Hyppää pääsisältöön

Omnia AllStarsille voitto Educational Masters -turnauksessa

Uutinen | 07.06.2021
Voitollaan joukkue uusi viime kauden mestaruutensa.

Omnian e-sport-joukkue Omnia AllStars voitti sunnuntaina 30.5. pelatun Educational Masters -turnauksen finaalin. Joukkue pelasi finaalissa Business College Helsinkiä vastaan.

Joukkueen kapteenin Simo Puupposen mukaan joukkueen viretaso on ollut tällä kaudella erinomainen ja mukana on joukko todella kovatasoisia pelaajia.

”Vastassa oli tämän kauden kovin vastus, ja kaikki Omnian joukkueen pelaajat pelasivat erittäin hyvää peliä sunnuntaina”, hän sanoo.

Sunnuntaina pelatun CounterStriken lajivalmennuksesta vastaavan Omnian projektipäällikön Roope Keron mukaan Omnian pelaajilla on valtavasti taitoa.

”Joukkue puolusti viime kauden mestaruutta ja odotukset olivat alusta asti korkealla. Sunnuntain pelissä Omnia oli lähes ylivoimainen ensimmäisellä kartalla ja toisella kartalla tilanne oli tiukempi.”

Keron mukaan joukkue puolustaa mestaruutta myös ensi kaudella ja jatkaa mukana turnauksessa.

”Iso kiitos kuuluu opiskelijoille sitoutumisesta ja hyvästä valmentautumisesta”, hän sanoo.

Omnian projektipäällikkö Kai Martiskainen iloitsee niin ikään hienosta saavutuksesta. 

"Omnian joukkue koostuu todella lahjakkaista pelaajista, jotka ovat nyt jo kaksi kautta onnistuneet dominoimaan Education Masters -liigaa. On todella hyvä, että me Omniana pystymme antamaan opiskelijoille mahdollisuuden loistaa omassa harrastuksessaan sen rinnalla, kun he opiskelevat meillä ammattiin. Tämä oli joukkueelta todella hieno suoritus ja toivotankin heille iloista kesää - nauttikaa palkinnosta."

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Urheilutoiminta