Omnian nenäpäivän banneri 2019
Ajankohtaiset

Nenäpäivänä tehtiin yhdessä hyvää

Omnian Nenäpäivän järjestyksessään seitsemäs keräys tuotti tänä vuonna yhteensä 4619,76 €!

Nenäpäivän tapahtuma 7.11. keräsi runsaasti väkeä Kirkkokadun toimipisteeseen. Tapahtumassa oli myynnissä opiskelijoiden tekemiä tuotteita ja palveluja kuten kirpputori, autopesula, suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä puuartesaanien valmistamia huonekaluja. Hyvinvointia tapahtumassa tarjosi espoolainen Pilates Ateljé Gyrokinesis-laitteiden, pilateksen sekä Francis Gamachen shiatsuhieronnan muodossa.  Ohjelmanumeroista vastasi StepUp School Street Junnut2 -ryhmä ja STREET SESSIOT Omnian opiskelijan Maria Järvisen vetämänä.
Nuorten tanssijoiden stailauksesta vastasi Lehtimäen kauneuspuolen opiskelijat. DMartina Photographyn Martina kävi kuvaamassa tapahtuman.

Marraskuun aikana OmniaShopissa, Omnian kirjastoissa, työväenopistossa ja Ravintola Henricuksessa oli erilaisia keräystempauksia.

Omnia keräsi tukea Nenäpäivälle myös suorin lahjoituksin. Keräyslippaita oli esillä Omnian eri toimipisteissä kolmen viikon ajan. Myös Omnian nettilipas oli suosittu tänä vuonna, sillä uutena lahjoitustapana toimi MobilePay. Nettilipas keräsi 356 € ja käteislippaat 515,70 €.

Keräyksestä saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Nenäpäivän hyväksi.