Ajankohtaiset

Mennäänkö yhdessä eteenpäin?

Työelämä ja ammatit muuttuvat, ammattiosaajia tarvitaan aina. Miten sinä vastaat tulevaisuuden työelämän haasteisiin? Omnian koulutuksista hankit uutta osaamista, syvennät taitojasi ja saat uutta nostetta urallesi.

Omniassa voit kouluttautua ja löytää uuden suunnan työuran jokaisessa vaiheessa. Olipa taustasi mikä tahansa, Omniasta löydät sopivan koulutuksen tai kurssin, ja pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Omniasta löydät koulutukset kun

  • mietit ammatinvalintaa
  • haluat opiskella uuden ammatin
  • haluat täydentää osaamistasi

Uraohjaus auttaa löytämään vahvuudet

Moni joutuu ja pääsee vaihtamaan työpaikkaa ja jopa ammattia monta kertaa elämänsä aikana. Koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa alaa. Omnian koulutuksista saat vahvan pohjan uudelle uralle. Aikaisempi osaamisesi huomioidaan aina ammatilliseen koulutukseen hakeutuessasi ja opintoja voit suorittaa joustavasti muun elämän ehdoilla.

Kun mietit uutta uraa, ole yhteydessä hakijan ohjauspalvelu InfoOmniaan. Yhdessä uraohjaajan kanssa voit pohtia vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä suunnitella itsellesi uutta opintopolkua. Saat yksilöllistä tukea ja ohjausta. Tällä hetkellä uraohjaus tapahtuu pääsääntöisesti etäyhteyksien välityksellä.

Avoimessa Omniassa voit etsiä ja kokeilla

Avoin Omnia on kaikille avoin osaamisen kehittämisen kanava. Avoimen Omnian verkkokaupasta löydät ajankohtaista kurssitarjontaa eri aloilta. Kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden vahvistaa ammatillista osaamistasi työelämässä, etsiä omaa uravalintasi sekä opiskella uutta ja inspiroivaa lyhyiden koulutusten kautta.

Tutkinnolla hankit uutta osaamista ja osoitat taitosi työnantajalle

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa. Perustutkinnon kautta voit suunnata täysin uudelle uralle. Omnian ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla hankit työelämässä tarvittavaa osaamista ja syvennät työelämtaitojasi mennäksesi eteenpäin. Tutkinnot ovat tarkoitettu jo työelämässä oleville henkilöille ja ne voi suorittaa joustavasti työn ohessa. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla voit myös osoittaa osaamisesi ja hankit pätevyyden jo hallitsemistasi taidoista. Voit opiskella myös oppisopimuksella omassa työssäsi ja täydentää teoriaosaamistasi lähipäivillä oppilaitoksessa.

Omniassa voit kehittää osaamistasi  mm. kasvatus- ja ohjausalalla, liiketoiminnassa, ravintola- ja matkailualalla, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualla, tuotekehitystyössä ja markkinointiviestinnässä sekä useilla muilla aloilla. Voit syventää taitojasi myös esimiehenä ja johtajana toimimisessa sekä yrittäjyydessä. Kaikki tutkinnot voit opiskella joustavasti työn ohessa tai kokonaan oppisopimuksella omissa työhteävissäsi. Oppisopimusopiskelussa pääset täydentämään teoriaosaamistasi lähipäivillä oppilaitoksessa. Tutustu Omnian ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin ja hae mukaan.

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut