Ajankohtaiset

Kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset

Mikäli et vielä ole käynyt kutsuntojen ennakkoterveystarkastuksessa, voit varata tarkastusajan verkossa Tapiolan, Otaniemen ja Espoonlahden lukiosta, huolimatta siitä, minkä oppilaitoksen opiskelija olet. Lisäksi joissakin toimipisteissä tehdään oman oppilaitoksen pojille tarkastuksia erikseen sovittuina päivinä.

Kesäkuussa sekä alkusyksystä teemme kutsuntojen ennakkoterveystarkastuksia myös Espoon keskuksen uudessa opiskeluterveydenhuollon keskitetyssä toimipisteessä (Virastopiha 2C, 3.kerros). Myös tänne voit varata ajan verkossa.

Tarkastusajan voit varata myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollon puhelinpalvelun kautta arkisin klo 8.30-15.30 p. 09 8166 1234.

Tarkastukseen sisältyy sekä terveydenhoitajan että lääkärin vastaanotto ja aikaa käyntiin on hyvä varata noin tunti. Ota mukaan tarkastukseen:

  • puolustusvoimien esitietolomake, joka tulee olla täytettynä etukäteen
  • henkilöllisyystodistus
  • silmälasit, jos sinulla on sellaiset; piilolaseja ei saa olla silmissä tarkastukseen tullessa
  • sellaiset lääkärinlausunnot ja tiedot tutkimuksista ja hoidoista, joiden arvelet voivan vaikuttaa varusmiespalveluksen suorittamiseen.

Mikäli mahdollista, käytä muita kuin julkisia kulkuvälineitä tarkastukseen tullessasi ja muistathan, että tarkastukseen saa tulla vain täysin terveenä.

Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto