Ajankohtaiset

Koronarajoitukset | Toiminta Omniassa 31.1.2021 saakka

Välttämätöntä lähiopetusta ja -ohjausta tarjotaan erityisopiskelijoille ja yksilöllistä tukea eri syistä tarvitseville opiskelijoille.

Lähiopetuksella ja -ohjauksella varmistetaan tutkintojen valmistuminen aikataulussa, opiskelijoiden valmistautuminen yo-kokeisiin ja näyttöihin, opintojen eteneminen sellaisessa opetuksessa, jota ei voi toteuttaa etänä, sekä opiskelijavalinta ja opintojen aloittaminen. Välttämätöntä lähiopetusta ja -ohjausta toteutetaan yksilöllisesti tai mahdollisimman pienissä ryhmissä turvallisuusohjeita tarkasti noudattaen.

Omnian asiakaspalvelut Aurinkokivessä, Autofitissä ja Henricuksessa pidetään auki siltä osin, kuin on välttämätöntä valmistumisen ja opintojen etenemisen varmistamiseksi. Palvelujen aikataulusta viestitään tarkemmin 11.1.2021 alkaen.

Espoon työväenopiston kurssit 11. – 31.1.2021 järjestetään pääosin verkossa tai aloitetaan myöhemmin. Niihin ilmoittautuneisiin, joille tulee muutoksia, otetaan yhteys mahdollisimman pian.

InfoOmnian asiakaspalvelu toteutetaan pääsääntöisesti puhelimessa ja sähköpostitse. Tarvittaessa sovitaan tapaamisaika. Sähköisen opintotoimiston kautta voi tilata suurimman osan todistuksista.

Lisätietoja antaa
Työväenopiston asiakaspalvelu
020 692 444
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi

ma–to klo 12:30 - 15:30