Ajankohtaiset

Kiltakoulut reformiin -hankkeen loppuseminaarissa palkitut

Omnian tarjoilijaopiskelija Hanna Poutiainen valittiin Vuoden 2017 Digiosaajaksi Kiltakoulut reformiin – loppuseminaarissa Haminassa 16. marraskuuta. Poutiainen palkittiin erinomaisesta blogistaan. Hän osallistui kilpailuun blogillaan Hanna Tarjoilijana.

Hanna Poutiainen

Poutiainen toteaa voiton tuntuneen hienolta.

”Aivan mahtavaa! Tuntuu hienolta, kun oma työ palkitaan. Monet ovat tsempanneet blogin teossa ja kehuneet sen sisältöä. Blogin teko on ollut kivaa ja siitä on tullut pikemminkin harrastus kuin koulutyö. Kiitos vielä palkinnosta Kiltakoulut! " 

Hanna Poutiainen sai palkinnoksi kunniakirjan ja lahjakortin.

Tilaisuudessa palkittiin myös Omnian lehtori Oona Haapakorpi työstään Kiltakoulun vetäjänä. Hän sai Kiltakoulut-Kehittäjä kunniakirjan.

Palkinnon kriteerinä oli, että Kiltakoulut-kehittäjän tulee olla aktiivinen ja innovatiivinen henkilö, joka on toiminnallaan mahdollistanut tai kehittänyt Kiltakoulut toimintamallin mukaista opetusta.

Tapahtumassa jaettiin myös yhteistyöinnovaatiopalkinto, jonka sai Kokkikilta Espoo Original, Kokkikilta Kotka-Hamina ja Autokilta Original Espoo ja Kotka. Palkinto jaettiin hyvistä käytänteistä, yhteisten materiaalinen tuotannosta ja työnjaosta.