Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Kiekko-Espoo ja Omnia vahvistavat yhteistyötä

Uutinen | 14.10.2021
Kiekko-Espoo ja Omnia vahvistavat yhteistyötä rakentaakseen yhteisin toimin hyvän elämän edellytyksiä ja vastuullisuutta.
Kiekko-Espoo ja Omnia solmivat yhteistyösopimuksen

Kiekko-Espoo Oy:n operatiivinen johtaja Antti Manninen ja Omnian kuntayhtymän johtaja Tuula Antola allekirjoittivat yhteistyösopimuksen opiskelun ja urheilun yhdistämisestä espoolaisten jääkiekkoilijoiden parhaaksi.

Kiekko-Espoo Oy on espoolainen jääkiekon miesten edustustoimintaa tällä kaudella Mestiksessä pyörittävä seura, jonka tavoitteena on seuraavan kolmen kauden aikana rakentaa Kiekko-Espoosta liigakelpoinen jääkiekko-organisaatio. Kiekko-Espoo Oy on osa Kiekko-Espoon seurayhteisöä junioritoimintaa pyörittävän Kiekko-Espoo Ry:n kanssa. Kiekko-Espoon visio on olla urheilullisuuden, yhteisöllisyyden ja vakavaraisuuden erinomaisuutta edustava ja kansallisella huipputasolla operoiva ja menestystä tavoitteleva espoolainen urheiluseura. 

"Haluamme kantaa yhteiskuntavastuuta nykypäivän yhteiskunnassa, ja siksi tämä sopimus on meille merkittävä. Voimme näin edistää kiekkoilijoidemme tulevaisuutta, kun vahvistamme opintojen merkitystä aivan käytännön tasolla", toteaa Antti Manninen.

Näkyvyysyhteistyötä ja hankkeita

Omnia urheiluoppilaitoksena tarjoaa urheilijoille sekä ammatillista tutkintokoulutusta että opintoja aikuislukiossa mahdollistaen opiskelun ja tavoitteellisen urheilun yhdistämisen. Lisäksi Omniassa voi urheilijat voivat suorittaa ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta.

"Meille on tärkeää olla mukana espoolaisessa urheilussa ja tukea pelaajia tulevaisuuden rakentamisessa. Kiekko-Espoon arvot Tee oikein, Tee yhdessä, Tee sydämellä sopivat erinomaisesti myös Omnian toimintaan", vahvistaa Tuula Antola.

Yhteistyösopimukseen kuuluvat myös näkyvyysyhteistyö ja yhteistyöhankkeet urheilun ja opiskelun edistämiseksi.

Sopimuksen yhteyshenkilöinä toimivat Omnian urheiluoppilaitospäällikkö Petra Sillanpää ja Kiekko-Espoon operatiivinen johtaja Antti Manninen.

Takaisin ylös
Tagit:
Uutinen
Urheilutoiminta
Verkostot