Ajankohtaiset

Joululahjavalvojaisten tunnelmia

Joululahjavalvojaiset käynnistyivät hämyisenä iltapäivänä Tapiolassa Itätuulentiellä. Joulunodotusta oli jo selvästi ilmassa. Tarkoituksena oli tarjota perheille mahdollisuus tehdä pieniä lahjoja pukinkonttiin ja viettää yhteistä aikaa.

Työväenopiston kielten opiskelijat esittelivät taitojaan eri kielissä ja tilanteissa. Venäjän alkeisryhmä esitti laatimansa mukaansatempaavan näytelmän venäjän kielellä neljän naisen voimin. Työväenopisto onkin mainio paikka verrytellä kielitaitoa matkaa varten tai palauttaa mieliin jo unohtuneita taitoja.

Työväenopiston musiikin opetus kokosi hienon musiikillisen esityksen jazzista perinteisempään joulumusiikkiin. Ihanat Tiernapojat Jousenkaaren koululta ilahduttivat laulullaan.

Pajoissa tutustuttiin piparkakkujen koristeluun, tehtiin enkelikoristeita ja paperinarukransseja. Kudonta-asemalla kokeiltiin himmelikoristeiden tekemistä lasiputkihelmistä. Ja pienimmille järjestettiin Temppurata, joka valloitti pienet jumppaajat. Taidegrafiikkaan tarjoutui mahdollisuus tutustua monotypiamenetelmällä. Hittipajat olivat Nikkariverstaan kynttilätelineet, pannunaluset ja paistinlastat ja Joulukorttipaja.

Asiakas tekemässä joulukortteja Espoon työväenopiston Joululahjavalvojaisissa 2017.  Asiakas tekemässä kynttilöitä Espoon työväenopiston Joululahjavalvojaisissa 2017.

Espoon pitsinnyplääjät ry ja Espoon kirjansitojat ry esittelivät toimintaansa. Oppivat kädet Aurinkokiven hieronnasta ja käsihoidosta sai nauttia moni ja OmniaShopin tuotteisiin oli kiva tutustua.

Tällä kertaa Joulupukki ei saanut suukkoa, vaan sai partaansa runsaasti kurssitoiveita!

Sekä työväenopisto että aikuislukio esittelivät toimintaansa kahdessa kerroksessa ja tarjosivat mahdollisuuden ilmoittautua kevään kurssille. Aikuislukiolla oli lisäksi avoimet ovet, jossa oli mahdollisuus kuulla, mikä se ylioppilastutkinto oikein on. Aikuislukiolla alkaa uusi jakso nyt joulukuussa.

Työväenopistossa on helppo löytää intohimo omaan juttuun. Ilmoittautumiset kevään kursseille ovat meneillään, tutustu ja tule mukaan ilmonet.fi

Asiakas koristelemassa piparkakkuja Espoon työväenopiston Jouluahjavalvojaisissa 2017.  Asiakas tekemässä joululahjaa Espoon työväenopiston Joululahjavalvojaisissa 2017.