Ajankohtaiset

IoT Paja -säätiö ja Espoo Business Meetup

Espoon Keilalahdessa toimiva IoT Paja on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tukee IoT-alan PK- ja Startup-yrityksiä kehistysalustoista riippumatta. Pajasta yritykset saavat muun muassa tukea innovaatioiden tuotteistamiseen kehityslaboratoriossa sekä apua kansainvälisten markkinoiden avaamisessa. IoT Pajan asiakasyrityksenä toimimisen jälkeen yrityksen jatkotoimintaan voi hakea rahallista tukea. Toiminnassa on jo mukana 50 aktiivista yritystä ympäri Suomea ja tavoitteissa heillä on saada tämän vuoden loppuun mennessä toiset 50 yritystä mukaan.

Pääset kuuntelemaan lisää aiheesta 5.9.2018 järjestettävässä Business Espoo Meetup: IoT Paja -säätiö tapahtumassa, jossa esitellään, millaista vastikkeetonta tukea IoT Paja -säätiö tarjoaa ja miten toimintaan pääsee mukaan. Esillä on myös Business Espoon palvelumallin muotoituminen Otaniemen A Gridissä. Tapahtumassa on lisäksi tarjolla kahvitarjoilu.

Lisää tietoa IoT Pajasta saat IoT Paja -säätiön verkkosivuilta sekä Espoon kaupungin sivuilta. Espoon kaupunki on ollut alusta asti mukana kertomassa IoT Pajan tarjoamista mahdollisuuksista.