Ajankohtaiset

Ilmoittaudu SAKUStars 2019 ennakko- ja livesarjoihin

SAKUstar on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville. Kilpailuun voi osallistua sekä ennakkoon lähetettävillä töillä että paikan päällä esitettävillä suorituksilla. Vuonna 2019 kilpailu järjestetään 9.-11.4. Sastamalassa. Tarkemmat tiedot kilpailun sarjoista ja säännöistä löydät SAKUstarsin nettisivuilta.

Kaikki Omnian ammattiin opiskelevat opiskelijat saavat osallistua SAKUstars-kilpailuun, ja Omniasta onkin osallistuttu isolla joukolla sekä ennakkosarjoihin että livesarjoihin. Omnia maksaa kilpailijoidemme osallistumismaksut sekä ennakkotöiden osalta postituskulut.

Ennakkosarjat

Kaikkien ennakkosarjojen aiheena on 'Sopivasti sykettä'. Voit osallistua joko yksin tai ryhmänä vaikka kaikkiin sarjoihin, mutta kuhunkin sarjaan voit osallistua vain yhdellä työllä.

Ennakkosarjojen työt postitetaan Omniasta 1.2.2019 ja kilpailuun lähetettävät työt tulee viimeistään silloin toimittaa Kirkkokatu 16 B:n opettajainhuoneeseen. Voit pyytää opettajaltasi tai toimipisteesi kulttuurivastaavalta apua työn viemiseen. Tulosta kisasivuilta nimilappu, täytä se ja kiinnitä työhösi. Kirjoitelmat, runot, animaatiot, videot ja konemusiikit voit palauttaa sähköisesti kisasivujen ohjeiden mukaan. Sivulta löydät myös tarkemmat tiedot kilpailun sarjoista ja säännöistä.

Livesarjat 

Voit ilmoittautua ja osallistua moneen eri sarjaan, mutta jokaiseen sarjaan vain yhdellä osallistumisella.

Ilmoittautuneiden joukosta valitaan noin 50 opiskelijan joukkue kisamatkalle. Ilmoittaudu livelajeihin viimeistään 1.3. Maaliskuussa saat tiedon, oletko päässyt mukaan kisajoukkueeseen.

Livesarjoihin osallistuville tarjotaan matkat, ruuat ja majoitus kisapäivien ajaksi Sastamalassa. Kilpailuihin ilmoittautuminen on sitova, etkä voi perua osallistumistasi enää ilmoittautumisajan umpeuduttua.  

Toimipisteiden kulttuurivastaavat

Tarvittaessa ota myös yhteyttä oman toimipisteesi kulttuurivastaavaan, joka osaa kertoa sinulle enemmän kilpailuista ja auttaa ilmoittautumisessa. Tervetuloa mukaan TeamOmniaan!

Lisätietoja antaa
Leena Wiikari
Opettaja
0468515211
Leena.Wiikari@omnia.fi