Ajankohtaiset

Ilmoittaudu Espoon aikuislukioon opiskelijaksi tai syksyn yo-kokeisiin

Aloita lukio-opinnot ennen kesää

Voit ilmoittautua verkossa Espoon aikuislukion opiskelijaksi tai tulla paikan päälle Tapiolaan, Itätuulentie 1, ke 4.4. klo 14-17 ilmoittautumaan joko tutkinto-opiskelijaksi tai aineopiskelijaksi. Kun otat mukaasi aikaisemmat päättötodistukset ja henkilöllisyystodistuksen, niin teemme samalla opintosuunnitelman. Kursseja voit tehdä 5. jaksolla päivässä, illassa tai verkossa.

Lukion päättövaiheen kursseja ja abikursseja

Osallistutko syksyllä 2018 kirjoituksiin? Tarjoamme 5. jaksolla esimerkiksi pitkän englannin syventäviä kursseja (ENA07 Kestävä elämäntapa=wEA07 Luonto ja kestävä kehitys, ENA08 Viesti ja vaikuta puhuen sekä ENA10 Syventävä kielioppikurssi). Erittäin hyödyllisiä kursseja ovat uusimuotoisten äidinkielen ja suomi toisena kielenä -kokeiden kirjoittajille kurssit ÄI09 Lukutaitojen syventäminen ja S208 Kirjoittamistaitojen syventäminen.

Puuttuuko sinulta pakollisia kursseja tai  tarvitsetko Yhteiskuntaopin tai Terveystiedon abikurssia ennen syksyn kirjoituksia? Tule kesäkuun opetukseen tai elokuun äidinkielen, suomi toisena kielenä, englannin, ruotsin tai lyhyen tai pitkän matematiikan abikurseille. Lue lisää kesäopetuksesta. 

Yo-tutkinnon arvosanojen korottaminen tai täydentäminen

Tule Tapiolaan, Itätuulentie 1, ti 17.4. klo 16.30 Infoon yo-tutkinnon korottajille ja täydentäjille. Saat tietoa digitaalisten yo-kokeista, valmentavista kursseista kesällä ja ensi lukuvuonna sekä uusista AbiPro-kursseista. Syksyn 2018 kirjoituksiin voit ilmoittautua 16.4. - 28.5. klo 17 mennessä. Lue lisää yo-ilmoittautumisesta.

Lisätietoja: