Ajankohtaiset

Henkilöstön osaamisen kehittämisen palvelut

Toimintaympäristöjen muutokset vaativat organisaatioita uudistumaan monella eri tavalla – teknologia haastaa, tieto lisääntyy ja asenteet muuttuvat. Myös työ ja sen tekijät muuttuvat.

Uudistumisen tekevät kuitenkin aina ihmiset ja osaaminen. Meidän osaamisemme Omniassa on näiden kehittämisessä.

Kun sinulla on tarve tehdä asioita toisin, ota yhteyttä. Varmistetaan yhdessä, että yrityksessäsi on oikeanlaista tietoa ja taitoa sekä taitavia tekijöitä arjen sujumiseksi ja tulevaisuuden varmistamiseksi.

Omnian tarjonnassa on koulutusvaihtoehtoja lyhyistä koulutuksista verkkokursseihin ja tutkinnoista räätälöityihin yrityskohtaisiin koulutusohjelmiin. Toisinaan lyhyt napakka täsmäkoulutus on sopivin ja toisinaan taas on paikallaan hankkia osaamista ja pätevyyttä laajemmin.

Täsmäosaamista ja pätevöitymistä tutkinnoilla

Tutkinnot, osaamisalat ja tutkintojen osat tuovat monipuolisen ammattiosaamisen valikoiman käyttöösi. Koulutuksen laajuuden voit valita tarpeesi mukaan – tietyn täsmäteeman tai ammattialan kokonaisuuden. Tutkinnot myös pätevöittävät työntekijäsi alansa ammattiosaajiksi. Tutkinnot ja tutkinnon osat ovat yritykselle edullinen tapa osaamisen kehittämiseen, sillä ne ovat valtion tukemia.  

Tutustu tutkintoihimme.

Lisä- ja täydennyskoulutus

Yrityksellesi on tarjolla monia lisä- ja täydennyskoulutuksia, jolla syvennät tai laajennat henkilöstösi ammatillista osaamista tietyllä osa-alueella, vahvistat kielitaitoa tai hankit ammattipätevyyskortit ja -passit. Kursseja voi suorittaa sekä etä- että lähiopetuksessa. Lisä- ja täydennyskoulutuksessa ei suoriteta tutkintoa.

Tutustu täydennyskoulutuksiimme ja katso tämän hetken avoin tarjonta Avoimen Omnian verkkokaupasta.

Osaamisen uudelleen muotoilu

Toisinaan tulee tilanteita, jossa yrityksessä oleva osaaminen on uudistettava syystä tai toisesta. Räätälöidyn täsmäkoulutuksen avulla nostat osaamisen uusien vaatimusten tasolle. Se on yrityksesi tarpeiden mukaan suunniteltu koulutus, jonka avulla hankit lisää osaamista työn, yrityksen toiminnan tai teknologian muuttuessa. TäsmäKoulutus on ELY-keskuksen rahoittamaa yhteishankintakoulutusta ja sen rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia kokonaishinnasta. Lue lisää täsmäkoulutuksesta TE-palveluista.

Henkilöstökoulutus

Yrityksesi on mahdollista hankkia edellä esiteltyjä lisä- ja täydennyskoulutusta, tutkintokoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä täsmäkoulutusta räätälöitynä henkilöstökoulutuksena. Räätälöity henkilöstökoulutus on yritykselle maksullista.

Yhteystiedot

Omnian Työelämä- ja yrityspalvelut, p.040 1267676, yrityspalvelut@omnia.fi.