Ajankohtaiset

Haluatko parantaa jatko-opintomahdollisuuksiasi korottamalla arvosanojasi valmistumisen jälkeen?

Omniassa sinulla on mahdollisuus korottaa tutkintosi arvosanoja valmistumisen jälkeen ja siten parantaa jatko-opintomahdollisuuksiasi. Voit korottaa yhteisten tutkinnon osien osa-alueita esim. ruotsia, äidinkieltä ja matematiikkaa tai ammatillisia tutkinnon osia. Korottaminen tehdään kuitenkin uudistuneitten perusteiden mukaan ja osaamistavoitteet ovat saattaneet hieman muuttua. Uudet perusteet löydät Opintopolun e-perusteista.

Hyväksytyn arvosanan korottamisesta peritään 50-150 €. Alempi summa peritään silloin, jos arviointi koskee yhteisten tutkinnon osien osa-aluetta. Jos ammatillisen tutkinnon osan arvosanan korottaminen eli näyttö toteutetaan Omniassa tai opiskelijan omalla työpaikalla, peritään arvioinnista 100 €. Ylin summa eli 150 € peritään silloin, kun näyttö suunnitellaan ja toteutetaan arvosanan korottajalle uudessa työympäristössä.

Opiskelumaksun ja hyväksytyn arvosanan korottamismaksun perimättä jättämisestä tai alentamisesta opiskelijan vähävaraisuuden perusteella päättää rehtori.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

InfoOmnia
info@omnia.fi
p. 09 2319 8360

Upseerinkatu 1-3, Leppävaara
Kirkkokatu 16 B, Espoon keskus

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut