Ajankohtaiset

Haluaisin kurssille, mutta korona huolestuttaa. Mitäs nyt?

Espoon työväenopistossa on lähiopetusta syyskuusta alkaen, lämpimästi tervetuloa

Seuraamme epidemiatilannetta ja reagoimme tarvittaessa nopeasti viranomaisten suosituksiin. On mahdollista, että kurssisi vaihtuu etäkurssiksi kesken kauden tai se alkaa etäkurssina. Asiakaspalvelu tiedottaa mahdollisista muutoksista. Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä.
Huolehditaan turvallisuudesta yhdessä.

  • Jos sinulla on flunssan oireita tai olet altistunut koronalle, älä tule kurssille.
  • Pese kädet saippualla tai käytä käsidesiä ennen ja jälkeen opetuksen.
  • Yski ja aivasta hihaan.
  • Pidä yhden metrin turvaväli toisiin ihmisiin. Vältä oleskelua yleistiloissa, jotta ei synny ruuhkaa.
  • Käytä kasvomaskia, jos turvavälin noudattaminen ei ole mahdollosta. Vähävaraiset voivat Espoossa hakea ilmaisia maskeja sosiaali- ja terveystoimen jakelupisteistä. (Lue Omnian tiedote maskisuosituksesta.)
  • Halutessasi voit perua osallistumisen maksutta, kun kurssin alkuun on 10 päivää tai enemmän (katso perumisehdot).

Luokissa pyritään noin metrin turvaväleihin.. Henkilökunta käyttää maskeja tai visiirejä, kun lähikontaktia ei voi välttää. Tarvittaessa muutamme tuolien ja pöytien järjestystä tai pienennämme ryhmäkokoja. Lisätietoa: Turvallisesti opiskelemaan, harrastamaan ja palveluja käyttämään Omniassa.

Tarjonnassamme on jo paljon verkkokursseja. Jos koronatilanne vaatii, olemme varautuneet muuttamaan myös lähiopetuskursseja verkkototeutukseksi aina, kun se on mahdollista. Opettajamme saavat koulutusta verkko-opettamiseen. Tiedotamme opiskelijoita mahdollisista muutoksista.

Verkkokurssille osallistumiseen riittää tietokone ja kuulokkeet. Tervetuloa harjoittelemaan verkko-oppimisalustojen käyttöä maksuttomiin perehdytyksiin. Katso tilaisuudet Ilmonetista: Tutustu verkkokurssilla opiskeluun.

Oppiva Omnia -sivustolta saat tietoa verkko-oppimisalustojen käytöstä:

Lue kokemuksia verkkokurssilla opiskelemisesta Oppia ja iloa -blogista: