Ajankohtaiset

Haku Omnia Koulutukseen on käynnissä 21.2.–14.3.2017

Valtakunnallinen yhteishaku syksyllä 2017 alkavaan ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen on käynnissä 21.2.–14.3.2017. Haut tehdään osoitteessa opintopolku.fi.

Omnia Koulutuksen laajassa tarjonnassa alkaa syksyllä uudistettuna mm. mediapalvelujen toteuttaja -koulutus, joka tunnettiin aiemmin nimellä media-assistenttikoulutus. Myös kone- ja metallialan perustutkinto muuttuu kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnoksi.

InfoOmnia ja opinto-ohjaajien chat auttavat hakijoita

Omniassa hakijaa yhteishakuun liittyvissä asioissa auttavat palvelupiste InfoOmnia sekä opinto-ohjaajien chat. Opinto-ohjaajat ovat tavoitettavissa chatissä yhteishaun ajan ma–pe klo 9–15. Muina aikoina kysymykset ohjautuvat sähköpostilaatikkoon.

Yhteishaussa voi olla vaikea valita hakukohdetta, koska ammatit eivät ole tuttuja. Opintojen aikana tehdään kuitenkin useita valintoja ja mieltäänkin voi muuttaa. Tärkeintä on, että jokaiselle löytyy se oma juttu, jonka avulla ponnistaa työelämään ja jatko-opintoihin. Omniassa voi pohtia, missä on hyvä ja mistä tykkää, kannustaa rehtori Maija Aaltola hakuvalintojaan tekeviä nuoria.

Lisätietoa