Ajankohtaiset

Geokätköilyä!

Geokätköillessä oppii koko ajan uutta ja pääsee näkemään mitä hienoimpia paikkoja (mm. kauniita luontokohteita, historiallisia paikkoja ja kaupunkimaisemaa). Geokätköjä etsiessä saa mahdollisuuden haastaa itsensä ja kuin huomaamatta askelmittariin kertyy askel jos toinenkin. 

Syksyllä Espoon Työväenopistossa toteutuu kolme peruskurssia: kaikille avoin peruskurssi, perhekurssi, johon voi osallistua vanhempi ja lapsi yhdessä sekä nyt ensimmäistä kertaa 16–29-vuotiaille nuorille suunnattu peruskurssi. Kaikki peruskurssit kattavat yhteensä kaksi kurssipäivää. Kursseihin sisältyy kattava perustietopaketti harrastukseen liittyen sekä geokätköilyharjoituksia luonnossa.

Syksyn uutuutena luvassa on nyt ensimmäistä kertaa myös Geokätköilyn jatkokurssi jo harrastuksen perusteet hallitseville. Kurssilla perehdytään oman geokätkön suunnitteluun.

Lisätietoa kursseista (ajankohdat, opetuspaikat, ilmoittautumisen ym.)

Tule mukaan ja löydä uusi sekä hauska tapa tutustua lähiympäristöön. Jos tiedät jonkun, joka saattaisi olla kiinnostunut tulemaan mukaan, niin vinkkaathan hänelle mahdollisuudesta.