Uutiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 25.6.2018

Tervetuloa lukemaan Espoon työväenopiston uudistunutta uutiskirjettä.

Uutiskirjeestä löydät uusia kursseja, tapahtumia ja ajankohtaisia kuulumisia.

Kurssit alkavat syksyllä – luvassa rutkasti oppia ja iloa!

Lukuvuoden 2018-2019 pitkät liikuntakurssit alkavat pääsääntöisesti 25.8. alkaen ja muiden ainealueiden 3.9. alkaen. Lyhytkursseja alkaa läpi vuoden. Kursseista löydät hienoja uutuuksia ja vanhoja tuttuja, tutustu kursseihimme ilmonet.fi-palvelussa vaikka heti, paikkoja on vielä jäljellä!

Ilmoittautuminen kursseille

Espoon työväenopiston kurssi-ilmoittautumiset ovat meneillään ja jatkuvat läpi koko lukuvuoden. Kurssitarjontaamme löytyy ilmonet.fi-palvelussa ja kursseihin pääset tutustumaan kätevästi myös verkkojulkaisun kautta. Verkkojulkaisusta löydät opinto-ohjelmamme sähköisessä muodossa ja klikkaamalla kurssinumeroa pääset suoraan sähköiseen kurssi-ilmoittautumiseen. Ennen ilmoittautumista sinun tulee rekisteröityä palveluun käyttäjätunnuksella tai pankkitunnuksillasi.

Painettu opinto-ohjelma

Painettu opinto-ohjelma on noudettavissa 3.8. alkaen Espoon kirjastoista, asiointipisteistä, kauppakeskuksista sekä Espoon työväenopiston aluekeskuksista. Katso tarkemmin kaikki jakelupaikat.

Opinto-ohjelman ilmestyttyä osa kursseista saattaa olla jo täynnä. Jos olisit halunnut jo täynnä olevalle kurssille, ilmoita itsesi jonoon. Jatkossa teemme uusia kursseja koko ajan asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan opettaja-, tila- sekä tuntiresurssien puitteissa. Uusista kursseista ilmoitamme jonossa oleville.

Työväenopiston asiakaspalvelu

Työväenopiston asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla asiakaspalvelukeskus@omnia.fi ja puhelimitse maanantaista torstaihin klo 12-15, p. 020 692 444. Asiakaspalvelu palvelee läpi kesän lukuun ottamatta 16-20.7.2018. Asiakaspalvelupisteemme palvelee 1.8.2018 alkaen osoitteessa Kuunkehrä 2, Espoo.  Mäkkylän asiakaspalvelupiste (Adjutantinkatu 1) ei ole enää toiminnassa, mutta opetus jatkuu Mäkkylässä edelleen lukuvuonna 2018-2019.

Alkavat kurssit

 Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

 Kielet

 Kirjallisuus ja teatteri

Koti ja puutarha

Kotitalous

 Kuvataide ja valokuvaus

 Käsityö

 Liikunta, terveys ja hyvinvointi

 Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

 Musiikki

Ajankohtaista

Kurssikarnevaalit ja Avoimet ovet Espoo-päivänä la 25.8. Itätuulentiellä

Perinteistä Espoo-päivää vietetään 24.-25.8.2018. Espoon työväenopisto ja Espoon aikuislukio tarjoavat lauantaina 25.8. klo 11-17 maistiaisia syksyn tulevista kursseista Tapiolassa (Itätuulentie 1). Mukana myös Esbo Arbis.

Poimintoja työväenopiston kurssimaistiaisista: Kokeile grafiikkaa, tutustu kudontaan, kirjontaan ja käpyilyyn, opi espanjaa pelaamalla, opi eri kieliä laulaen, tutustu lavikseen, kahvakuulaan, fysiojumppaan ja venyttelyyn.

Lisäksi infotilaisuus taiteen perusopetuksesta:

Avoimissa ovissa Espoon aikuislukio esittelee toimintaansa. Infopisteestä Itätuulentiellä saat lisätietoa lukio-opiskelusta ja voit ilmoittautua opiskelijaksi. Päivän aikana esitellään poimintoja aikuislukion kursseista: Rooman historiaa matkailijoille, Miten analysoin runoutta, Mitä on noste? – Lukiofysiikan näkökulma.

Tutustu tarkemmin päivittyvään ohjelmaamme.

Tervetuloa!

Seuraa meitä

Facebook  |  Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

Jos haluat saada sähköpostitse ilmoituksia Espoon työväenopistosta mukaan lukien uutiskirjeistä, rekisteröidy Ilmonetiin ja hyväksy markkinointi profiilissasi.