Ajankohtaiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 23.10.2019

Poimintoja alkavista kursseista

Avoin yliopisto

Tutustu avoimen yliopiston kurssitarjontaan. Uusia opintojaksoja alkaa pitkin lukuvuotta!

Media ja tietotekniikka

Tietokone- ja mobiilipelaaminen ovat viihdyttävyyden lisäksi kuntouttavaa ajankulua. Pelaamisesta voi tehdä itselleen jopa ammatin! Minkälaisia pelejä on, mitä hyötyä pelaamisesta on, tule mukaan kurssille Seniorien pelikurssi alk. 12.11. 
tai kuuntele tietoiskumme Tietoisku: Mitä on esports? 12.11. 

Lisää Media ja tietotekniikka -kursseja.

Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Lisää Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri -kursseja.

Kielet

Kiinnostaako Notre Dame, saksan dekkarisarjat tai Rooman puistot? Katso kielten maksuttomat kulttuuriluennot.

Kirjallisuus ja teatteri

Lisää kirjallisuuden ja teatterin kursseja.

Koti ja puutarha

Lisää Koti ja puutarha -kursseja.

Kotitalous

Katso kaikki tulevat kotitalouskurssimme.

Kuvataide

Lisää kuvataiteen kursseja.

Käsityö

Alkavia käsityökursseja.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Liikunnan tulevat kurssit, joissa tilaa.

Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

Lisää Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne -kursseja.

Musiikki

Alkavia musiikin kursseja.

Suomen kielen kurssit

Espoon työväenopisto tarjoaa suomen kielen kursseja, jotka löytyvät Finnish Courses -palvelusta. Tutustu myös opinto-ohjelman verkkojulkaisuun
Suomen kielen kurssit ja koulutukset maahanmuuttajille.  Ilmoittautumiset suomen kielen kursseille jatkuvat www.ilmonet.fi tai puh. 020 692 444.

Suomen kielen intensiivikurssit alkavat marraskuun lopulla:

Jos sinun on vaikeaa löytää oikea suomen kielen kurssi, tule tapaamaan meitä Kielitupaan. Kielitupa on auki keskiviikkoisin kello 14-16.30. Osoitteemme on InfoOmnia, Upseerinkatu 1, Leppävaara.

Esbo Arbiksen kevään kurssit

Tutustu myös Esbo Arbiksen syksyn kurssitarjontaan.

Ajankohtaista

Työväenopisto rakentaa kestävää tulevaisuutta

Espoon työväenopisto ja Esbo Arbetarinstitutet saivat toukokuussa Opetushallitukselta Laatu- ja kehittämisavustusta yhteishankkeeseen: Ekososiaalinen sivistys osana kansalaisopisto toimintaa. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on luoda yhteinen ymmärrys, mitä ekososiaalinen sivistys on työväenopistojen arjessa, miten se näkyy päivittäisessä työssä sekä lisätä henkilöstön kestävän kehityksen osaamista.

Aihe on ajankohtainen, sillä 62 prosenttia suomalaisista pitää ilmastonmuutosta todellisena ja äärimmäisen vakavana uhkana, jota pitäisi ryhtyä torjumaan välittömästi ja kaikin keinoin (Energiateollisuus 2018). Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen on yksi YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman, Agenda 2030:n, tavoitteista. Agenda 2030 sisältää 17 maailmanlaajuista kestävän kehityksen tavoitetta, jotka tulisi saavuttaa vuoteen 2030 mennessä. Ekososiaalisen sivistyskäsityksen avulla henkilökunta pystyy ottamaan kestävän kehityksen näkökulmat kokonaisvaltaisemmin huomioon omassa työssään ja opetustarjonnassa. Työyhteisömme rakentavat kestävää tulevaisuutta yhdessä!

Työväenopiston kurssimaksun maksaminen

Lähetämme kurssimaksulaskut pääsääntöisesti vasta kurssin alkamisen jälkeen. Osa syyskaudella alkaneista kursseista laskutetaan vasta lokakuussa, joten ei huolta, jos et ole vielä saanut syksyn kurssisi laskua!

Laskutamme kurssit opiskelijan sähköpostiosoitteeseen lähetettävällä verkkomaksulinkillä. Linkkiä klikkaamalla pääset maksamaan kurssimaksun omassa verkkopankissasi. Jos et käytä maksulinkkiä, sinulle lähetetään kurssilasku uudella eräpäivällä ja ilman lisäkuluja. Kurssilasku saapuu sinulle tällöin postitse tai e-laskuna, mikäli olet tehnyt oman pankkisi kanssa e-laskusopimuksen.

Lisätietoja verkkomaksulinkillä maksamisesta.

Työväenopiston asiakaspalvelu

Työväenopiston asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse asiakaspalvelukeskus@omnia.fi ja puhelimitse 020 692 444. Uudet puhelinpalveluajat 21.10.2019 alkaen ovat  maanantaista torstaihin klo 12.30-15.30. InfoOmnian asiakaspalvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat.

Ilmoittautuminen kursseille jatkuu

Kaikki kurssit ja ajantasaiset ilmoittautumistiedot löydät Ilmonet.fi-verkkopalvelusta. Kursseihin voit tutustua myös sähköisessä opinto-ohjelmassa. Voit ilmoittautua kursseille joko Ilmonet.fi-verkkopalvelussa tai soittamalla asiakaspalvelupuhelimeen 020 692 444. Uusia kursseja tulee koko ajan ja ilmoittautua voi jo myös kevään kursseille.

Seuraa meitä

Facebook  | Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

Työväenopiston blogit

Oppia ja iloa
Tarinoita Espoon työväenopistosta

Puolaten ja höyläten
Kädentaitojen kurssien uusia tuulia Espoon työväenopistossa

Työväenopistoa kehittämässä
Ajankohtaisia teemoja Espoon työväenopistosta