Ajankohtaiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 22.7.2020

Ajankohtaista

Näin etsit Espoon työväenopiston kursseja Ilmonet.fi-verkkopalvelusta

1. Valitse yläpalkista kohta Haku
2. Valitse Paikka-valikosta Espoon työväenopisto
3. Jos etsit jotain tiettyä ainealuetta, valitse ainealue kohdasta Aineet. Hakuasi voit tarkentaa vielä Opetuskieli-, Aika-, Laji- ja Kohderyhmä-valikoista.

Lisäksi käytössä on pikahakuja, jotka nopeuttavat hakuasi:

  • Äkkilähdöt-valikosta näyttöön tulevat kaikki kahden viikon sisällä alkavat kurssit.
  • Uutta-kohdasta löydät kaikki alkavat kurssit aikajärjestyksessä.
  • Vapaita paikkoja -valikosta tulevat vain kurssit, joissa on vielä tilaa.

Voit hakea kurssia myös Hae hakusanalla-toiminnolla kurssinumeron, hakusanan- tai -sanojen tai opettajan nimen perusteella. Käynnissä-valikko näyttää kaikki käynnissä olevat kurssit.

Poimintoja alkavista kursseista

Avoin yliopisto

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston ensi lukuvuoden opintoihin on käynnissä. Tutustu tulevan lukuvuoden kurssitarjontaan ja ilmoittaudu!

Ikääntyvien yliopisto

Kielet

Kotitalous

Syyskuussa 2020 kokataan täysin uusissa tiloissa, kun Leppävaarassa Komentajankadun uusi opetuskeittiö avataan! Katso kaikki Komentajankadun uuden opetuskeittiön kurssit. 

Kuvataide

Musiikki

Käsityö

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

Koti ja puutarha

Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Kirjallisuus ja teatteri

Media ja tietotekniikka

Suomen kielen kurssit

Syksyllä alkavia suomen kielen kursseja. 

Suomen kielen kurssien ilmoittautuminen alkaa 10.8.2020 klo 12.30 osoitteessa www.ilmonet.fi.  Ilmoittautuminen myös puhelimessa alk. 10.8.2020 p. 020 692 440 (ma–to, klo 12:30–15:30). Lisätietoja: S2-opintoneuvonta@omnia.fi

Enrolling for the Finnish language courses starts at 10th of August at 12.30 at www.ilmonet.fi. You can also enroll calling 020 692 440 Mon-Thu at 12:30-15:30 starting 10th of August. Further information: S2-opintoneuvonta@omnia.fi 

Koronaviruksen vuoksi keskeytyneiden työväenopiston kurssien maksujen korvaaminen

Koronaviruksesta aiheutuneen poikkeustilanteen vuoksi työväenopisto siirsi opetuksensa etäopetukseen sekä keskeytti osan kursseista 16.3.2020 alkaen.

Keskeytyneiden kurssien osalta työväenopisto korvaa opiskelijoille pitämättä jääneet kurssikerrat, jos korvaussumma on suurempi kuin 15 €. Etäopetukseksi muutettuja kursseja ei korvata.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä opiskelijoihin, joita kurssimaksujen korvaukset koskevat. Jos olet osallistunut keskeytyneelle kurssille, niin odotathan yhteydenottoamme, kerromme siinä tarkemmin millä tavalla toimitaan maksettujen ja maksamattomien kurssimaksujen osalta. Jatkamme yhteydenottoja opiskelijoihimme kesäkuussa.

Pyydämme opiskelijoiltamme kärsivällisyyttä korvausten käsittelyssä, sillä laskutuksemme on ruuhkautunut korvauskäsittelyn vuoksi. Pahoittelemme asian viivästymisestä aiheutunutta haittaa.

Päivittyvä tiedote asiasta.

Asiakaspalvelu kesän aukioloajat

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse puh. 020 692 444 ma-to klo 12.30-15.30 sekä sähköpostitse asiakaspalvelukeskus@omnia.fi läpi koko kesän.

Kuvataideopiskelijoiden kesänäyttely

Tutustu kuvataiteen opiskelijoiden töistä koostettuun Takaisin luontoon -kesänäyttelyyn. Tänä vuonna näyttely on virtuaalinen ja pääset nauttimaan taiteesta vaikka kotisohvallasi. Tervetuloa klikkailemaan ja ihastelemaan!

Kestävä tulevaisuus ja ekosivistys

Lue ekosivistys -sivuilta kuinka ekososiaalinen sivistys näkyy opetuksessamme. Lue esimerkiksi Espoon työväenopiston tuntiopettajan Inkeri Kivimäen kirjoitus, jossa hän kertoo henkilökohtaisen tarinansa kulttuurin merkityksestä ihmiselle sekä miten kulttuuri kiertää sukupolvilta toisille. Tekstissä valoitetaan myös taidekasvatuksen merkitystä opettajan omakohtaisen kokemuksen kautta

Seuraa meitä

Facebook  | Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

Työväenopiston blogit

Oppia ja iloa
Tarinoita Espoon työväenopistosta

Puolaten ja höyläten
Kädentaitojen kurssien uusia tuulia Espoon työväenopistossa

Työväenopistoa kehittämässä
Ajankohtaisia teemoja Espoon työväenopistosta