Ajankohtaiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 18.6.2019

Ajankohtaista

Syksyn 2019 opinto-ohjelma

Tutustu syksyn opinto-ohjelmaan ja kurssitarjontaan verkossa! Uudessa opinto-ohjelmassa on tietoa, vinkkejä ja tarinoita ainealueiden yhteydessä. Opinto-ohjelmasta löydät myös joka kurssista lyhyen kuvauksen. Painetun opinto-ohjelman voit noutaa juhannusviikolla työväenopiston aluekeskuksista ja asiointipisteistä Espoossa, kirjastoista heinäkuun alussa.

Ilmoittautumiset syksyn kursseille jatkuvat

Voit ilmoittautua kursseille joko Ilmonet.fi-verkkopalvelussa tai soittamalla asiakaspalvelupuhelimeen 020 692 444, puhelinaika maanantai - torstai kello 12 - 15. Ilmoittautumiset jatkuvat koko ajan. 

Syksyn seniorikurssit

Tässä sinulle kooste syksyn seniorikursseista. Klikkaa linkkiä, jonka jälkeen kurssit avautuvat nähtäväksi. Päästäksesi eteenpäin seuraavalle sivulle, klikkaa pientä nuolta oikealla alhaalla.Tästä linkistä löydät kaikki syksyn 2019 tämän hetken seniorikurssit. Kursseja tulee koko ajan lisää, suunnittelemme jatkuvasti uusia kursseja Ilmonet.fi-verkkopalveluun.

Poimintoja syksyllä alkavista kursseista

Avoin yliopisto

Tiesitkö, että tulevana lukuvuonna Espoossa käynnistyy muun muassa kasvatustieteiden, psykologian, luovan kirjoittamisen, tulevaisuuden tutkimuksen, kielten, oikeustieteen ja taidehistorian avoimen yliopiston opintoja? Avoimen yliopiston opinnot ovat avoinna kaikille -tutustu ja löydä niistä omasi!

Media ja tietotekniikka

Lisää media ja tietotekniikka -kursseja.

Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Kielet

Kirjallisuus ja teatteri

Lisää kirjallisuuden ja teatterin kursseja.

Koti ja puutarha - Asuminen ja rakentaminen

Syksyn kurssit sisustukseen ja asumiseen
Syksyn puutarhanhoitoon ja -suunnitteluun liittyvät kurssit. 

Kotitalous

Kuvataide 

Lisää kuvataiteen kursseja.

Käsityö

Kaikki syksyn käsityökurssit.

Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

Lähde päiväretkelle luontoon, tutustu syksyn retkiin.

Musiikki

Kaikki syksyn musiikkikurssit.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

  • Kokeile eri liikuntalajeja! Löydä itsellesi mieluisia lyhytkursseja.
  • Hyödynnä loppukesän ulkona liikkumisen mahdollisuudet! Ulkoliikuntakurssit  ja myös aikuinen-lapsi -kurssit (vain osa ulkona).
  • Tanssi tekee kokonaisvaltaisesti hyvää tukien myös aivoterveyttä. Verestäisitkö syksyllä vanhoja taitoja vai opettelisitko uudet askeleet?
  • Jooga. Olisiko sinun lajisi akrojooga, flowjooga, hengittävä jooga, neurojooga, restoratiivinen jooga vai yin&yang -jooga? Jos et ehtinyt mukaan joogalajien tutustumiskursseille keväällä, voit etsiä itsellesi sopivan joogan nyt.
  • Mielenrauhaa. Joko nyt olisi aikaa löytää rauhaa keholle ja mielelle? Varmista, että arjessasi on myös hetkiä irti päästämiseen. Syksyn kurssit palautumiseen ja elpymiseen.

Syksyn suomen kielen kurssit 

Omnia, Espoon työväenopisto tarjoaa myös suomen kielen kursseja, jotka löytyvät myös Finnish Courses -palvelusta. 
Tutustu opinto-ohjelman verkkojulkaisuun Suomen kielen kurssit ja koulutukset maahanmuuttajille
Ilmoittautumiset suomen kielen kursseille 12.–14.8.2019 puh. 020 692 440 tai www.ilmonet.fi.

Esbo Arbiksen syksyn kurssit

Tutustu myös Esbo Arbiksen syksyn kurssitarjontaan Ilmonetissa.

Tule kehittämään Omnian blogiportaalia ja voita leffaliput!

Haluamme kehittää Omnian blogiportaalin käyttö- ja lukukokemusta, ja tätä varten toteutamme kyselyn, jonka löydät osoitteesta www.omnia.fi/kayttajakysely. Kyselyn kysymykset koskevat blogit.omnia.fi-sivustoa, josta löytyvät kaikki Omnian blogit. Mukana on myös kolme blogia Espoon työväenopistolta. Blogiportaalissa julkaisemme kirjoituksia ja tarinoita mm. Omnian arjesta ja tapahtumista, Omniassa oppimisesta sekä opiskelijoiden ja henkilökunnan haastatteluja. Arvostamme suuresti, mikäli voit osallistua blogiportaalin kehittämiseen täyttämällä kyselyn 30.6. mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Täytettyäsi kyselyn voit osallistua leffalippujen arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselylomakkeen loppuun. Mikäli haluat lisäksi osallistua blogin kehittämistä koskevaan yksilöhaastatteluun (josta palkkioksi saat yhden leffalipun), voit ilmoittaa siitäkin lomakkeen lopussa.

Klikkaa kyselyyn tästä!

Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Kiitos paljon ajastasi!

Espoon työväenopiston uutiskirje

Mikäli et vielä saa työväenopiston uutiskirjettä suoraan sähköpostiisi, kirjaudu ensin www.ilmonet.fi-palveluun. Käy sen jälkeen aktivoimassa Henkilötiedot-kohdasta markkinointi laittamalla rasti kohtaan "Haluan saada markkinointiviestejä".

Mikäli et enää halua saada uutiskirjettä, käy poistamassa Markkinointi-kohdasta rasti.

Seuraa meitä

Facebook  | Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

Tutustu Espoon työväenopiston tuntiopettajien kirjoituksiin blogiportaalissa Työväenopistoa kehittämässä.