Työväenopiston uutiskirjebanneri.
Ajankohtaiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 16.9.2020

Poimintoja alkavista kursseista

   Käsityö

   Liikunta, terveys ja hyvinvointi

   Liikunnan uudet Facebook-ryhmät 

   Liity mukaan uusiin Espoon työväenopiston liikunnan Facebook -ryhmiin, jotka on tarkoitettu kaikille liikkumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ryhmissä jaetaan muun muassa tietoa ajankohtaisista aiheista ja uusista liikunnan ja hyvinvoinnin kursseista. Saat myös liikuntavinkkejä vapaa-aikaan. Pääset samalla tutustumaan mahtaviin ja asiantunteviin tuntiopettajiimme. Tervetuloa mukaan! 

   Valittavanasi on kaksi uutta ryhmää:  

   Liikunnan ryhmä: Liikettä ja iloa – Espoon työväenopiston liikkujat 
   Senioreille suunnattu liikunnan ryhmä: Liikun ja voin hyvin – Espoon työväenopiston senioreille suunnattu ryhmä 

   Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

   Koti ja puutarha

   Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

   Kirjallisuus ja teatteri

   Media ja tietotekniikka

   Avoin yliopisto

   Ikääntyvien yliopisto

   Kielet

   Kotitalous

   Kuvataide

   Musiikki

   Suomen kielen kurssit

   Courses in English

   Ajankohtaista

   Korona

   Valitettavasti olemme joutuneet perumaan jo kursseille hyväksyttyjenkin asiakkaiden osallistumisia, jotta pystymme takaamaan riittävät turvavälit ja suositusten mukaisen väljyyden lähiopetuksessa. Peruminen on tehty ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti, kurssille viimeeksi ilmoittautuneiden osallistuminen perutaan. Olemme kaikki haasteellisessa tilanteessa ja me työväenopistossa suunnittelemme koko ajan uusia kursseja uudessa tilanteessa. Seuraathan kurssitarjontaa ilmonet.fi-palvelussa!

   Haluaisin kurssille, mutta korona huolestuttaa. Mitäs nyt? Tutustu työväenopiston Koronatiedotteeseen.

   Digiopastus verkossa: Seniorineuvonta Nestorin sähköiset palvelut ke 23.9. klo 11-12 

   Seniorineuvonta Nestori tarjoaa neuvontaa ja etsii ratkaisuja arjen asioihin, kuten vaikkapa ruokaostosten tekoon. Maksuttomassa digiopastuksessa tutustutaan Nestorin sähköisiin palveluihin. Opastus järjestetään verkossa, Collaborate-ympäristössä. Voit osallistua tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla (nettiselaimena Chrome tai Safari). Alla olevasta linkistä pääset katsomaan esitystä keskiviikkona 23.9. klo 11-12.

   Pääset kirjautumaan 15 minuuttia etukäteen. Liittyessäsi kirjoita nimimerkki ja hyväksy mikrofonin ja kameran käyttö.  

   Liittymislinkki: https://bit.ly/2Fa5fLR 

   Tilaisuus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. 

   Veistoksellinen teos - vitriininäyttely 24.9. - 8.10.

   Tervetuloa tutustumaan käsityön taiteen perusopintojen loppunäyttelyyn?
   Tapiola, Itätuulenpiha 1, 1. krs 

   Syksyn kurssiesite

   Tutustu syksyn upouuteen kurssiesitteeseen! Espoon työväenopistossa voit opiskella kuvataiteita, kädentaitoja, musiikkia, vieraita kieliä, teatteria ja kirjoittamista, kotitaloutta, liikuntaa, tietotekniikkaa, luonto- ja ympäristöaiheita sekä yhteiskunnallisia aineita. Täydennä ammattitaitoasi, hae vauhtia yliopisto-opintoihin tai harrasta huvin ja hyvinvoinnin vuoksi.  Esitteessä olevat kurssit on linkitetty Ilmonet.fi-palveluun. Voit kätevästi ilmoittautua kurssille klikkaamalla kurssin numeroa. Painettu kurssiesite on noudettavissa työväenopiston aluekeskuksista, kirjastoista ja asiointipisteistä. Ilmonet.fi-palvelussa voit tutustua kurssitarjontaan koko ajan.

   Avoimen Omnian kursseilla täsmäosaamista työhön

   Avoimen Omnian verkkokaupan kurssitarjonta aukeaa syksyyn runsaalla tarjonnalla. Löydät monia vaihtoehtoja hankkia ja syventää työssä tarvittavaa osaamista esimerkiksi tietotekniikassa ja viestinnässä, liiketoiminnassa ja yrittäjyydessä, ohjauksessa sekä kielissä. Tutustu Avoimen Omnian kurssitarjontaan verkkokaupassa ja ilmoittaudu mukaan!

   Avoimen Omnian verkkokaupan kurssitarjonta aukeaa syksyyn runsaalla tarjonnalla. Kurssitarjonnasta löytyy monia vaihtoehtoja hankkia ja syventää työssä tarvittavaa osaamista esimerkiksi tietotekniikassa ja viestinnässä, liiketoiminnassa ja yrittäjyydessä, ohjauksessa sekä kielissä. Tutustu Avoimen Omnian kurssitarjontaan verkkokaupassa ja ilmoittaudu mukaan!

   Tutustu verkkokursseilla opiskeluun 

   Tarjonnassamme on jo paljon verkkokursseja. Jos koronatilanne vaatii, olemme varautuneet muuttamaan myös lähiopetuskursseja verkkototeutukseksi aina, kun se on mahdollista. Opettajamme saavat koulutusta verkko-opettamiseen. Tiedotamme opiskelijoita mahdollisista muutoksista. 

   Tervetuloa harjoittelemaan verkko-oppimisalustojen käyttöä maksuttomiin perehdytyksiin. Katso tilaisuudet Ilmonetista: Tutustu verkkokurssilla opiskeluun

   Asiakaspalvelun  aukioloajat

   Työväenopiston asiakaspalvelu palvelee puhelimitse puh. 020 692 444 ma-to klo 12.30 -15.30 sekä sähköpostitse asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
   Tapiolan InfoOmnian palvelupiste palvelee ma-to klo 10 - 13 osoitteessa Itätuulenpiha 1. Suosittelemme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla ja puhelimitse, koska palvelupisteemme on ruuhkautunut syyskauden alussa ja haluamme turvata opiskelijoillemme riittävät turvavälit kaikissa tilanteissa. Valitettavasti myös sähköposti- ja puhelinpalvelumme ovat tilapäisesti ruuhkautuneet ja vastauksiamme saattaa joutua odottamaan tavallista pidempään. Pahoittelemme tilannetta.

   Näin etsit Espoon työväenopiston kursseja Ilmonet.fi-verkkopalvelusta

   1. Valitse yläpalkista kohta Haku
   2. Valitse Paikka-valikosta Espoon työväenopisto
   3. Jos etsit jotain tiettyä ainealuetta, valitse ainealue kohdasta Aineet. Hakuasi voit tarkentaa vielä Opetuskieli-, Aika-, Laji- ja Kohderyhmä-valikoista.

   Lisäksi käytössä on pikahakuja, jotka nopeuttavat hakuasi:

   • Äkkilähdöt-valikosta näyttöön tulevat kaikki kahden viikon sisällä alkavat kurssit.
   • Uutta-kohdasta löydät kaikki alkavat kurssit aikajärjestyksessä.
   • Vapaita paikkoja -valikosta tulevat vain kurssit, joissa on vielä tilaa.

   Voit hakea kurssia myös Hae hakusanalla-toiminnolla kurssinumeron, hakusanan- tai -sanojen tai opettajan nimen perusteella. Käynnissä-valikko näyttää kaikki käynnissä olevat kurssit.

    

   Seuraa meitä

   Facebook  | Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

   Työväenopiston blogit

   Oppia ja iloa
   Tarinoita Espoon työväenopistosta

   Puolaten ja höyläten
   Kädentaitojen kurssien uusia tuulia Espoon työväenopistossa

   Työväenopistoa kehittämässä
   Ajankohtaisia teemoja Espoon työväenopistosta