Ajankohtaiset

Espoon työväenopisto uutiskirje 11.9.2019

Poimintoja alkavista kursseista

Avoin yliopisto

Kaikki avoimen yliopiston kurssit.

Ikääntyvien yliopisto, luentosarjat

Media ja tietotekniikka

Syksyn Tietotuvat alkavat tällä viikolla. SeniorSurf-päivän Tietotupa ti 8.10. klo 10-15 Tapiola

Lisää kursseja – Media ja tietotekniikka.

Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Lisää kursseja – Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri.

Kielet

Haluatko opiskella joustavasti? Kielissä on runsaasti verkkokursseja alkamassa!

Syksyn ilmaiset kieli- ja kulttuuriluennot.

Kirjallisuus ja teatteri

Lisää kirjallisuuden ja teatterin kursseja.

Koti ja puutarha

Ilmaisluento Kompostin perustaminen ja hoito to 19.9. Tapiola. 

Lisää kursseja - Koti ja puutarha.

Kotitalous

Katso kaikki tulevat kotitalouskurssimme.

Kuvataide 

Lisää kuvataiteen kursseja.

Käsityö

Lisää käsityökursseja.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Tutustu syksyn alkaviin liikunnan kursseihin, joilla on tilaa.

Luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne

Tutustu myös muihin luonto-, ympäristö-, tekniikka- ja liikenne -aiheisiin kursseihin.

Musiikki

Lisää musiikin kursseja.

Keväinen kulttuurimatka Hampuriin 15.–18.5.2020, ilmoittaudu nyt!

Suomen kielen kurssit

Espoon työväenopisto tarjoaa suomen kielen kursseja, jotka löytyvät Finnish Courses -palvelusta. Tutustu myös opinto-ohjelman verkkojulkaisuun
Suomen kielen kurssit ja koulutukset maahanmuuttajille.  Ilmoittautumiset suomen kielen kursseille jatkuvat www.ilmonet.fi tai puh. 020 692 444.

Jos sinun on vaikeaa löytää oikea suomen kielen kurssi, tule tapaamaan meitä Kielitupaan. Kielitupa on auki keskiviikkoisin kello 14-16.30. Osoitteemme on InfoOmnia, Upseerinkatu 1, Leppävaara.

Esbo Arbiksen kevään kurssit

Tutustu myös Esbo Arbiksen syksyn kurssitarjontaan.

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen syksyn kursseille jatkuu

Kaikki kurssit ja ajantasaiset ilmoittautumistiedot löydät ilmonet.fi-verkkopalvelusta. Kursseihin voit tutustua myös sähköisessä opinto-ohjelmassa. Voit ilmoittautua kursseille joko Ilmonet.fi-verkkopalvelussa tai soittamalla asiakaspalvelupuhelimeen 020 692 444, puhelinaika maanantai - torstai kello 12 - 15. Ilmoittautumiset jatkuvat koko ajan. 

Työväenopiston asiakaspalvelu

Työväenopiston asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse asiakaspalvelukeskus@omnia.fi ja puhelimitse 020 692 444 maanantaista torstaihin klo 12-15. Asiakaspalvelupisteemme on muuttanut ja se palvelee opiskelijoitamme Tapiolan toimipisteessä osoitteessa Itätuulenpiha 1. Uusi asiakaspalvelupiste palvelee kaikkia Omnian opiskelijoita. Suosittelemme asioimista ensisijaisesti sähköpostilla ja puhelimitse, jotta vältyt jonottamiselta asiakaspalvelupisteellä nyt syyslukukauden käynnistyessä.

Katso asiakaspalvelupisteen aukioloajat.

Itätuulenpihan remontti

Itätuulentien opetuspisteen osoite on muuttunut kesän aikana: uusi osoite on Itätuulenpiha 1. Tällä hetkellä talossa on meneillään kiinteistön julkisivuremontti ja pihakannen muutostyöt. Nämä kiinteistön korjaustyöt estävät valitettavasti tällä hetkellä käynnin pääoven kautta tilohin. Väliaikainen sisäänkäynti on rakennuksen alla parkkitasolla, josta löytyvät sekä hissit että portaat. Parkkitasolle pääset kääntymällä suoraan Itätuulentieltä.

Tämän lisäksi kiinteistössä tehdään muutostöitä, jotta opiskelijoillamme on yhä viihtyisämpi opiskeluympäristö. Muutostöiden valmistuttua koko talo on käytössämme uudesta hienosta ykköskerroksesta aina neljänteen kerrokseen. Lisäksi 1. kerroksessa on uusi kahvila sekä asiakaspalvelupiste InfoOmnia. Pahoittelemme remontista ja muutostöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Tulevia tapahtumia

Espoon työväenopiston Luova ja kuriton mieli -tapahtuman mainoskuvaNäyttelynavajaiset la 21.9.2019 klo 13-16, Itätuulenpiha 1, 1.krs

Tervetuloa Luova ja kuriton mieli -videoteosten näyttelynavajaisiin! Teoksissa yhdistyvät monen alan osaajan ja opiskelijan tutkimusretket perinteisiin ja uusiin taiteen kanaviin. Teoksien tekijöinä mukana olleet: Käsityön taiteen perusopetus, Kuvataiteen taiteen perusopetus, Runoriihi, Sävellyskurssi, Tapiolan lausujat, Omnian Audio- ja videopaja ja Opetushallitus

Jämälangoilla hyväntekeväisyyttä ke 25.9. klo 18–20.30 Espoon keskus, Suvis, alakerta

Tule oppimaan Äiti Teresan -peittotilkkujen neulonta. 

Neulomme Äiti Teresa -peittojen tilkkuja, joista tehdään hyväntekeväisyyteen lahjoitettavia peittoja. Opit tilkun neulomisen kulmasta kulmaan sekä tavan yhdistää tilkut toisiinsa kauniisti ja helposti. Ota mukaan puikot kokoa noin 3.5-4 ja niihin sopivaa lankaa, esim. Novita 7 veljestä. Valmiit peitot toimitetaan Omnian Nenäpäivä-tapahtuman myyjäisiin. Maksuton tapahtuma, ei ilmoittautumista. Tervetuloa!

Seuraa meitä

Facebook  | Instagram |  www.omnia.fi/espoontyovaenopisto

Tutustu Espoon työväenopiston tuntiopettajien kirjoituksiin blogiportaalissa Työväenopistoa kehittämässä.

Tarinoita Espoon työväenopistosta voit lukea Oppia ja iloa -blogista.