Ajankohtaiset

Ensimmäinen tutkintotavoitteinen koulutus käynnistyi Saudi-Arabiassa

Omnia Education Partnerships Oy (OEP) on käynnistänyt Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksen Saudi-Arabiassa yhteistyössä paikallisen Ajyad Knowledgen kanssa. Koulutus on ensimmäisiä suomalaisia kokonaan ulkomailla toteutettavia tutkintokoulutuksia. Ohjelman tavoitteena on tuottaa tulevaisuuden johtajia isolle paikalliselle holding-yhtiölle. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon kouluttajat tulevat Omniasta ja Suomen Yrittäjäopistosta.

Tutkintokoulutus on vuoden mittainen ja se on räätälöity holding-yhtiön tarpeisiin. Opetusohjelma perustuu suomalaisen tutkinnon perusteisiin. Koulutus on intensiivinen ja siihen sisältyy työpajoja, mentorointia sekä liiketoiminta- ja johtamisosaamisen koulutusta. Ohjelmassa kehitetään myös yhtiön työntekijöiden “pehmeitä” ja sosiaalisia taitoja, kuten ongelmanratkaisukykyä, tiimityöskentelyä, vuorovaikutustaitoja, digi-osaamista ja yrittäjähenkisyyttä.

Tutkintokoulutuksessa saavutetun osaamisen näyttö noudattaa Suomen mallia. Osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma, johon näyttö pohjautuu. Arviointiin osallistuvat sekä saudi-mentorit että suomalaiset asiantuntijat.

Omnia Education Partnerships Ltd.

Omnia Education Partnerships on neljän suomalaisen koulutusorganisaation muodostama koulutusvientiyhtiö, joka tarjoaa väyliä kaikenikäisille oppijoille tulevaisuuden ammatteihin maailmanlaajuisesti.

Ajyad Knowledge

Ajyad Knowledge on saudi-arabialainen yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta ja valmennusta yhteistyössä valittujen kansainvälisten kumppaneiden kanssa.