Ajankohtaiset

Elitsa Nedkova Omnian osaamiskeskuksesta sai AMKE:n stipendin

Bulgarialaissyntyisen Elitsa Nedkovan menestystarina ja opinnoissaan eteneminen on useista erilaisista haasteista huolimatta ollut ihailtavan esimerkillistä seurattavaa.

”Elitsan toive työllistymistä edistävään palveluun pääsystä toteutui 2019-2020, kun hän osallistui Omnian Osaamiskeskuksen hoiva- ja kasvatusalan ammatilliseen polkukoulutukseen.  Ahkeruus palkittiin, kun koulutuksiin hakeutumisten ja työllistymishaasteiden jälkeen hän tuli valituksi niin kovasti haluamaansa lähihoitajakoulutukseen, jossa hän aloitti elokuussa 2020”, sanoo Omnian osaamiskeskuksen koulutusvastaava Mikaela Mandalios.

Yritteliäisyys ja vahva motivaatio yhdistävät stipendinsaajia

Stipendirahaston asiantuntijaraadissa toimineen Marja Suomaan mukaan stipendinsaajia yhdisti erittäin vahva motivaatio, yritteliäisyys, innostus ja halu oppia uutta ja kehittää itseään niin kielitaidon kuin ammatillisen osaamisen näkökulmasta. Kaikki ovat menestyneet opinnoissaan erinomaisesti ja saaneet myös paljon positiivista palautetta työelämässä.

Stipendin suuruus on 500 euroa.

 - Tänä vuonna saimme hakemuksia 25 organisaatiosta yhteensä 56 opiskelijalle. Edellisvuosien tapaan hakemukset olivat erittäin korkeatasoisia, kertoo palkintoraadin sihteerinä toiminut AMKEn tiedottaja Hanna-Mari Bennick.Elitsa Nedkova

Lisätietoja antaa
Mikaela Mandalios
Koulutusvastaava
0504289367
Mikaela.Mandalios@omnia.fi