Ajankohtaiset

DuuniOmnia rekrytointitapahtumassa lähes 70 työnantajaa haki tekijöitä

Lähes 70 eri alojen työnantajaa sekä sadat eri vaiheissa opintojaan olevat työnhakijat pääsivät verkostoitumaan rekrytointitapahtuma DuuniOmniassa. Jo neljättä vuotta järjestetty tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja kysyntää tuntuu olevan.

Tapahtumaa koordinoinut Minnie Rasila kertoi tapahtumassa olleen hyvin vilkasta ja väkeä riittäneen paikoitellen jopa tungokseksi saakka. Rasila kiittelee erityisesti työnantajia, jotka olivat lähteneet kivasti mukaan.

Fiiliksiä tapahtumasta:

Diakonissalaitoksen rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen (vas.) ja Rinnekodin palveluyksikön johtaja Suvi Helenius (2. vas.) tuli etsimään opintojensa loppupuolella olevia lähihoitajia.

Diakonissalaitoksen rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen (vas.) ja Rinnekodin palveluyksikön johtaja Suvi Helenius (2. vas.) tuli etsimään opintojensa loppupuolella olevia lähihoitajia. Rinnekodissa on tarve yli sadalle kesätyöntekijälle ja Diakonissalaitoksen Hoivassa hieman alle sadan.

Kirkkonummen toimipisteen datanomiopiskelija Marius Michelson oli kavereineen tapahtumassa etsimässä erityisesti ensimmäistä työssäoppimispaikkaa.

Kirkkonummen toimipisteen datanomiopiskelija Marius Michelson oli kavereineen tapahtumassa etsimässä erityisesti ensimmäistä työssäoppimispaikkaa. Tulevaisuudessa erityisesti peliala, koodaaminen ja teknisen tuen työt kiinnosti seuruetta.

Kiinteistöpalvelualan yritys Coor etsii tekijöitä avautuneisiin kesätyöpaikkoihin

Kiinteistöpalvelualan yritys Coorin rekrytointikoordinaattori Maiju Teinilä ja HR-koordinaattori Rebecka Rosbäck etsivät juuri avautuneisiin kesätyöpaikkoihin mm. siivoajia, kiinteistönhoitajia ja aulapalveluhenkilöitä sekä vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä. Ensimmäistä kertaa tapahtumassa ollut yritys piti tapahtuman hyväntuulisuudesta.

Metalli- ja kaivosalan yritys Sandvikia oli opiskelijoille tekemässä tunnetuksi Jukka Makkonen ja Hanne Aalto

Metalli- ja kaivosalan yritys Sandvikia oli opiskelijoille tekemässä tunnetuksi Jukka Makkonen ja Hanne Aalto. Yritys valmistaa, myy ja huoltaa koneita kaivosalalle ja maanrakennukseen. Erityisesti kone-, metalli- ja automaatioalan tekijöille on yrityksessä kysyntää.

IKEA oli DuuniOmniassa jo neljättä vuotta

Jo neljättä vuotta mukana ollutta Espoon IKEAa edustivat Jesper Jansson, Sini Leppä ja Anna-Maija Korko. Yrityksessä on avoinna kesätöitä, joihin soveltuisivat hyvin esimerkiksi merkonomit. Tapahtumassa vuodet ovat olleet vaihtelevia, mutta on koettu tärkeäksi olla mukana. Opettajien käyminen ständillä oli kiva yllätys.

Mehiläinen oli DuuniOmniassa hakemassa lähihoitajia

Lähihoitajia tapahtumaan tuli hakemaan Mehiläisen myynti- ja markkinointipäällikkö Päivi Luopajärvi ja Hoivakoti Villa Andanten johtaja Pauliina Rantanen. Rehtori Maija Aaltola kävi juttelemassa tapahtuman työnantajien kanssa.

Jos tarvitset työntekijöitä, tutustu Omnian rekrytointiapuun.

Lisätietoja antaa
Minnie Rasila
Koordinaattori
0401264961
Minnie.Rasila@omnia.fi