Ajankohtaiset

BusinessEspoo mukana yrittäjyyden edistämiskilpailun finaalissa

Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämispalkinnon (EEPA) tarkoitus on antaa tunnustusta menestyksekkäimmille yrittäjyyden ja yrittäjyystoiminnan edistäjille eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi sen avulla pyritään tuomaan julkisuuteen parhaita käytäntöjä sekä kannustetaan ryhtymään yrittäjäksi. 

Omnia on ollut mukana Business Espoo -verkostossa sen perustamisesta alkaen. Verkostossa on yhteensä seitsemän toimijaa, mukaan lukien Helsingin seudun kauppakamari, Espoo Marketin ja Espoon kaupungin elinkeinotoimi sekä te-toimisto, YritysEspoo ja Espoon Yrittäjät. Verkosto on Suomessa ainoa laatuaan

"Yrityksen osaaminen sekä kyky kehittyä ja muuntautua ovat keskeinen kilpailuetu niin isoissa kuin pienissä yrityksissä. Osaamisen kehittäminen liittyy olennaisesti yrityksen arkeen, ja on hienoa, että Business Espoo voi olla tukena tässä työssä tarjoamalla laajasti erilaisia valmennuksia, osaamisklinikoita ja koulutuksia aina liikeidean kehittämisestä kansainvälistymiseen saakka. Kannustan yrityksiä ja yrittäjiä rohkeasti tarttumaan tähän tilaisuuteen jatkossakin", Omnian liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu toteaa. 

Lisätietoja antaa
Riikka-Maria Yli-Suomu
Liiketoimintajohtaja
0503486544
Riikka-Maria.Yli-Suomu@omnia.fi