Ajankohtaiset

Avoimen yliopiston opinnot ovat avoimia kaikille – löydä omasi!

Avoimen yliopiston opetus Omniassa tarjoaa sinulle mm. Helsingin yliopiston opetussuunnitelman mukaisia opintoja Tapiolan alueella useassa eri oppiaineessa.

Voit suorittaa kursseja työn ohessa. Osallistumalla Avoimen yliopiston opetukseen voit samalla ylläpitää ammattitaitoasi, hyödyntää välivuotta, tutustua yliopisto-opiskeluun ja kehittää itseäsi. Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi Avoimessa yliopistossa suorittamiesi opintojen perusteella (ns. Avoimen väylä). Opinnoista on hyötyä myös valmistautuessasi valintakokeisiin. Tai mietitkö, minkä tieteenalan opinnot sopisivat juuri sinulle?

Yksi suosituimmista oppiaineista on jatkuvasti ollut psykologia, josta vuosittain on mahdollista suorittaa 25 opintopisteen laajuiset perusopinnot.

Psykologia tutkii ihmisen toimintaa sääteleviä tekijöitä ja niiden vaikutusta ihmisen kehitykseen. Psykologian tutkimusalueet ulottuvat havainnoista ongelmanratkaisuun ja oppimiseen, muistista tunnetiloihin ja persoonallisuuteen. Psykologista tietoa sovelletaan laajasti, mm. liikenne- ja ympäristösuunnittelussa, markkinoinnissa, tietotekniikassa, urheiluvalmennuksessa sekä organisaation ja henkilöstön kehittämisessä.

Opetus on korkealaatuista, tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Pedagogiset ratkaisut tukevat oppimistasi.

Tänäkin syksynä on tarjolla psykologian perusopinnot, joille vielä voit ilmoittautua ilmonet.fi-pavelussa.

Lisätiedot: avoin.yliopisto@omnia.fi tai p. 043 825 3078

Lisätietoja antaa
Anni Kuusela
Koulutussuunnittelija
0438253078
Anni.Kuusela@omnia.fi