Ajankohtaiset

Avoimen Omnian kursseilla täsmäosaamista työhön

Kurssitarjonnasta löytyy monia vaihtoehtoja hankkia ja syventää työssä tarvittavaa osaamista esimerkiksi tietotekniikassa ja viestinnässä, liiketoiminnassa ja yrittäjyydessä, ohjauksessa sekä kielissä.

Avoimen Omnian verkkokaupasta löytyvät myös erilaiset kortti ja passikoulutukset.

Tutustu uutuuksiin!

Avoimen Omnian kortti- ja passikoulutukset laajenevat. Uutena mukaan ovat tulleet tulityö- ja työturvallisuuskorttikoulutukset sekä verkossa toteutettava anniskelupassikoulutus. Keväällä verkkokaupan kautta tarjolle saadaan myös saattohoidon ja päihdetyön pks-passikoulutukset. Myös kielikurssien valikoimaa on lisätty. Verkkokaupan kautta voi ilmoitautua mm. englannin, espanjan, heprean, italian, kiinan, suomen, ranskan ja ruotsin kielen kursseille. 

Tarjontaan on lisätty myös ammatillisten tutkintojen osia, joiden avulla voi syventää ammattiin liittyvää osaamista. Esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset voivat syventää osaamistaan mm. seuraavilla koulutuksilla: toiminnalliset menetelmät hyvinvoinnin edistämisessä ja hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä. 

Avoimen Omnian verkkokaupassa voi ilmoittautua myös työpaikkaohjaajakoulutuksiin. Koulutukset ovat suunnattu henkilöille, jotka ohjaavat opiskelijoita ja uusia työntekijöitä työelämässä. Työpaikkaohjaajien koulutuksissa opitaan esimerkiksi, miten työelämässä oppiminen suunnitellaan ja toteutetaan sekä miten opiskelijoiden osaamista arvioidaan.

Verkkokurssitarjontaa tullaan lisäämään tulevaisuudessa, jotta asiakkaat voivat opiskella joustavasti paikasta riippumatta. Avoimen Omnian tarjontaan voi tutustua verkkokaupassa.

Mikä on avoin Omnia?

Avoimen Omnian koulutustarjonta on poikkileikkaus Omnian ammatillisten koulutusten, Espoon työväenopiston ja Espoon aikuislukion tarjonnasta. Avoimen Omnian kurssitarjonta sisältää lyhytkursseja, joita voi opiskella kurssista riippuen etänä tai lähiopetuksessa. 

Avoimen Omnian tarjonta sopii niin henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen kuin laajemminkin yrityksen henkilöstön työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen.

 

Lisätietoja antaa
Outi Huvinen
Palvelupäällikkö
0401267566
Outi.Huvinen@omnia.fi