Kädentaitopaja

Luomisen iloa ja tekemisen paloa!

Kädentaitopajalla pääset hyödyntämään luovuuttasi ja näkemystäsi sisustustöissä, taidekäsitöissä ja pientuotteiden valmistuksessa. Taito, osaaminen ja tekniikka kehittyvät työn ohessa. Työteon lomassa tutustumme tämän hetken väri- ja muototrendeihin, työvälineiden käyttöön ja oikeisiin työtapoihin.

”Kädentaidon työssä tarvitaan innostusta ja motivaatiota uusien asioiden oppimiseen. Oman idean näkeminen valmiina työnä on paras palkinto.”
-Työpajaohjaaja Tiina Mäntylä

Kädentaidoista ammatti?

Hyvät kädentaidot, luovuus ja kolmiulotteinen hahmotuskyky tulevat esiin monissa töissä. Olkoon tulevaisuuden suunnitelmasi sitten leipuri-kondiittori, parturi-kampaaja, kosmetologi, tatuointitaitelija, graafikko, puuseppä, muotoilija, ompelija tai vaikkapa lavastaja - nämä taidot ovat sinulla käytössä.

Alan ammattilaisena asiakaspalveluhenkisyydestä ei ole haittaa. Usein ammattilaisen tehtäväksi jää selvittää millaista tuotetta asiakas on tilaamassa ja sitten ratkaista miten toteuttaa se. Kädentaidon ammatissa tekninen ja taiteellinen ajattelu kulkevat käsi kädessä.

Miten ammattiin?

Kädentaidon tutkintoja voi opiskella Omniassa

Haku pajalle

Katso hakuohjeet tästä.

Osoite

Kuusiniemi 10, 02710 ESPOO
PL 71734, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätietoja antaa
Tiina Mäntylä
Työpajaohjaaja
046-8512546
tiina.mantyla@omnia.fi