Ilmoittautuminen työväenopiston kursseille

Täältä löydät ilmoittautumisajat ja -ohjeet. Lue myös jatkokursseille ilmoittautumisesta ja vapaan kurssipaikan jonottamisesta.

Tietoa ilmoittautumisesta

Kursseille voit ilmoittautua netissä tai puhelimitse. Voit ilmoittautua syksyllä koko vuoden kursseille (yksi kurssinumero, yksi lasku syksyllä). Osa syksyn kursseista jatkuu keväällä uudella kurssinumerolla, ja voit ilmoittautua molemmille kursseille jo syksyllä (kaksi kurssinumeroa, lasku syksyllä ja keväällä). 

Avoimen yliopiston ilmoittautumisajat löytyvät Ilmonetissa kurssien kohdalta.  Suomen kielen kurssit löytyvät myös PDF iconSuomen kielen kurssit ja englanninkieliset kurssit -oppaasta. 

Ilmoittautuminen internetissä

Ilmoittaudu osoitteessa ilmonet.fi. Tutustu rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohjeisiin.

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi ilmoittautua Ilmonetin kautta vaan heidät voi ilmoittaa vain puhelimitse,  omilla pankki- tai Ilmonet-tunnuksilla ei saa ilmoittaa toista henkilöä kurssille, kurssipaikka on henkilökohtainen, joten sitä ei voi luovuttaa toiselle henkilölle. 

Ilmoittautuminen puhelimella

Ilmoittaudu puhelimitse numeroon 020 692 444 ma-to klo 12-15.

Ilmoittaudu avoimen yliopiston kursseille puhelimitse numeroon 043 825 3078.

Voit ilmoittaa alle 18 vuotiaan opiskelijan kurssille vain puhelimitse. 

Varaudu kertomaan seuraavat asiat:  

  • kurssinumero sekä henkilö- ja yhteystietosi 
  • osallistujan täydelliset henkilötiedot, jos ilmoitat toisen henkilön kurssille 
  • maksajan henkilö- ja yhteystiedot laskun lähetystä varten 

Jatkokursseille ilmoittautuminen

Joillekin jatkokursseille voi ilmoittautua ennakkoon. Näistä kursseista ilmoitamme henkilökohtaisella tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jatkopaikan varaaminen pitää vahvistaa Ilmonetissa tai soittamalla asiakaspalvelukeskukseen. 

Vapaan kurssipaikan jonottaminen

Jos kurssi on täynnä, voit jäädä jonoon odottamaan vapaata paikkaa. Jos kurssilta vapautuu paikka, opetustiimi ottaa yhteyttä jonottajaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli kurssin alkuun on alle 7 vrk aikaa, opetustiimi ottaa yhteyttä useaan jonottajaan. Ensimmäisenä paikan vahvistanut pääsee kurssille. 

Lisätietoja antaa
Työväenopiston asiakaspalvelu
020 692 444
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi

ma–to klo 12-15