Kulttuuripolku

Iloa ja onnistumisia kulttuuripolulla.

Oletko luova taiteilija tai mestari shakissa, onko sinulla oma instrumentti, saatko muut nauramaan?

Kulttuuripolulla voit liittää osaamistasi ja harrastuneisuuttasi omaan tutkintoosi. Osana kulttuuriopintoja valmistaudut ja osallistut ohjatusti omalla erikoisalueellasi SAKU ry:n kulttuurikilpailuihin, erilaisiin tuotantoihin tai Omnian tilaisuuksiin.

Kulttuuripolun opinnot sisällytetään yhteisiin tutkinnon osiin (Taiteen ja kulttuurin valinnaisiin opintoihin) ja vapaasti valittaviin tutkinnon osiin sekä tutkinnosta riippuen myös ammatillisiin opintoihin.

SAKUstars on valtakunnallinen kulttuurikilpailu

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu. Kilpailussa ovat edustettuina kaikki mahdolliset kulttuurin osa-alueet kuvataiteesta kirjoittamiseen ja näyttämötaiteesta tanssiin ja musiikkiin.

Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikan päällä tehtäville suorituksille. Omnian joukkue TeamOmnia osallistuu runsaslukuisena kilpailuun vuosittain.

Lisätietoja kilpailuista: www.sakustars.fi

Kulttuurivastaavat

Ota yhteyttä opetuspisteesi kulttuurivastaavaan, kun haluat ilmoittautua kilpailuihin tai osallistua Omnian tilaisuuksiin esiintyjänä.

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)omnia.fi

Espoon keskus, Kirkkokatu

Johanna Virtanen

Espoon keskus, Lakelankatu

Erkki Kiviluoto

Espoon keskus, Lehtimäentie

Carmela Anker
Sini Nykänen
Marja Typpi

Leppävaara

Matti Reinikka

Suomenoja

Teemu Savolainen

Kirkkonummi

Tiina Teräs

Lisätietoja antaa
Leena Wiikari
Lehtori
046-8515211
leena.wiikari@omnia.fi