Ammatilliset koulutukset

Omnia tarjoaa monia tapoja opiskella ja päivittää osaamista. Omnian tarjoamissa ammatillisissa koulutuksissa voit opiskella itsellesi ammatin, täydentää osaamistasi tai pätevöityä ammatti- ja erikoisammattitutkinnon kautta.

Ammatillisen perustutkinnon voit suorittaa ammatillisessa peruskoulutuksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. Ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot suoritetaan näyttötutkintona.

Oppisopimuksella voit suorittaa myös sellaisia tutkintoja, joihin Omniassa ei muuten järjestetä koulutusta. Tällöin tietopuolinen koulutus hankitaan yhteistyöoppilaitoksesta.

Erilaisten opintopolkujen ja kansainvälisten vaihtojaksojen kautta voit muokata juuri sinulle sopivan tavan opiskella ammattiin. Omnian laajasta tarjonnasta löydät itsellesi sopivan kurssikokonaisuuden. Joustavat opinnot mukautuvat elämäntilanteesi mukaan. Samanaikaisesti ammatillisten opintojen kanssa voit myös opiskella lukion kursseja tai suorittaa koko ylioppilastutkinnon.

 

Ammatilliset koulutukset

Perustutkinto

Ammatillisen perustutkinnon avulla voit hankkia tietyn alan laajan ammattiosaamisen sekä osoitat alalle työskentelyyn tarvittavat tiedot ja taidot. Lue lisää