Tapiola, Itätuulentie 1

Tältä sivulta löydät Itätuulentiellä sijaitsevan aikuislukion ja työväenopiston yhteystiedot.

Jalankulkureitti Tapiolan keskustasta Itätuulentie 1 toimipisteeseen on muuttunut. Myös kaikki Itätuulentien varressa olleet pysäköintipaikat ovat poistuneet käytöstä. Pysäköinti on mahdollista esimerkiksi Tapiola Parkissa (sisäänajo Itätuulentien länsipäästä osoitteessa Etelätuulentie 1). 

Lisätietoja ja aluekartta Espoon kaupungin sivulta (Tapiolassa liikennemuutoksia tammikuusta 2017)

Vahtimestari

p. 046 877 3622
itatuulentie.vahtimestari(at)omnia.fi

Opetuskauden aikana paikalla arkisin 9.00–20.00

Aikuislukio

Espoon aikuislukio sijaitsee Tapiolan keskustassa osoitteessa Itätuulentie 1.

Tapiolan toimipisteessä voit opiskella yksittäisiä aineita, kirjoittaa ylioppilaaksi tai täydentää aiempia opintojasi ja yo-tutkintoa. Lisäksi voit suorittaa verkkokursseja. 

Itätuulentiellä työskentelevät toimialarehtori, koulutuspäällikkö, koulutusvastaava, opinto-ohjaajat ja opettajat sekä vahtimestari.

Aikuislukion järjestämää lukiopolun opetusta on lisäksi Omnia koulutuksen Lakelankadun, Lehtimäen, Kirkkokadun ja Leppävaaran toimipisteissä kaksoistutkintolaisille.

Käyntiosoite

Itätuulentie 1, 2. krs
02100 Espoo

Postiosoite

Espoon aikuislukio
PL 7235
02070 ESPOON KAUPUNKI

Toimisto

p. 040 126 7401
espoon.aikuislukio(at)omnia.fi

Opettajien huone

Itätuulentie 1, 2. krs
p. 040 126 7402

Tarkempaa tietoa löytyy Aikuislukion yhteystiedot-sivulta.

Työväenopisto

Omnian työväenopiston toimipiste Tapiolassa sijaitsee Tapiolan keskustassa osoitteessa Itätuulentie 1.
Toimipisteessä Omnialla on käytössä 24 perusluokkaa ja lisäksi mm. liikuntasali, grafiikan paja, kudonta-asema, käsityöluokka, ateljee, värjäys- ja verstasluokka. Lisäksi on 3 tietotekniikan luokkaa.
Toimipisteessä työskentelee työväenopiston henkilökunnasta Uudistuva, aktiivinen ja kasainvälinen espoolainen –osaamisalueen kolme suunnittelijaopettajaa, Avoimen yliopiston kurssikoordinaattori, kaksi kudonnanopettajaa ja lisäksi Tapiolan alueen aluekoordinaattori ja kaksi vahtimestaria.
Tapiolan alueella Omnialla on Espoon kulttuurikeskuksessa toimipiste, jonne työväenopiston musiikinopetus on keskittynyt.

Itätuulentien toimipisteessä ei ole ilmaisia pysäköintipaikkoja opiskelijoille. Pysäköinti on mahdollista esimerkiksi Tapiola Parkissa.

Käyntiosoite

Itätuulentie 1
02100 Espoo