AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2018

Tutkimuspäivien teemana on koulutus ja työelämän muutos.

Aika 28.-29.11.2018

Paikka Omnia Koulutus, Kirkkokatu 16 B, Espoon keskus

Järjestäjät Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry ja Espoon kaupunki

Suomalainen työelämä ja ammatillinen koulutus elävät historiallisesti suurinta murroskauttaan ja aikuiskasvatuksen tutkimus taistelee elintilastaan tutkimusrahoituksen viidakossa. Tulevia työelämän osaajia on koulutettava digitaaliset tietojärjestelmät ja teknologiat hallitseviksi, sisäisiksi yrittäjiksi. Sosiaalinen media avaa ja arvioi koulutusinstituutiot kaikille avoimeksi keskustelufoorumiksi. Ammatillisten oppilaitosten edellytetään avaavan ovensa kaikille ja olevan avoinna 24/7.

Etenemmekö radikaalissa koulutusuudistuksessa turvalliseen suuntaan ja säilyykö optimistinen asenteemme korkeatasoiseen opiskeluun, opettamiseen ja tutkimukseen vielä tuleville sukupolville? Miten turvataan ammattikasvatuksen tutkimuksen asema tulevaisuudessa?

Näihin kriittisiin kysymyksiin haetaan vastausta seuraavilta AMK- ja Ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiviltä, joihin muidenkin oppilaitosmuotojen tutkijat ovat tervetulleita. Omnia yhdessä Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry:n kanssa haluaa lähentää teoriaa ja käytäntöä toisiinsa ja toimii vuoden 2018 AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivien järjestäjänä. Ohjelmassa on tarjolla värikäs kimara tutkimusta ja kehittämistä - lähellä työelämää.

Ohjelma julkistetaan 03/2018

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian logo   Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry:n logo   Espoon kaupungin logo

Lisätietoja antaa
Tarja Lang
Tutkimuspäällikkö
050-5771723
tarja.lang@omnia.fi