Omnia sosiaalisessa mediassa

Käytämme monipuolisesti erilaisia sosiaalisen median kanavia, valitse niistä suosikkisi ja vaikuta!

Omnian toiminta on laajaa ja yleisö monipuolinen. Some-kanavissamme pääset tutustumaan alkaviin koulutuksiimme ja opetuksen arkipäivään. Nostamme sosiaalisessa mediassa esille myös erilaisia opetuksen kehittämishankkeita ja kansainvälistä toimintaamme, kerromme opiskelijoiden tarinoita ja tiedotamme hakuajoista.

Käytämme somessa virallisesti #munomnia-hashtagia. Käytä sinäkin.

Facebook

Omnian Facebook-sivut tarjoavat tietoa koulutuksistamme, jokapäiväisestä toiminnastamme, tapahtumistamme sekä tarjoamistamme kuluttajapalveluista. Nostamme esille myös koulutuksen kehittämistoimintaamme ja kansainvälistä yhteistyötämme. Omnian päätili keskittyy kuntayhtymän uutisiin ja tuomaan esille tasapuolisesti eri koulutusvaihtoehtoja. Toimintokohtaiset sivut kertovat tarkemmin oppimisen arjesta ja koulutustarjonnasta syvällisemmin.

Instagram (@Omniasome)

Omnian Instagramissa nostamme esille kuvia koulutuksistamme, tapahtumistamme ja kuluttajapalveluidemme tuotteista. Voit myös seurata muun muassa näitä Instagram-tilejämme:

Twitter (@Omniasome)

Omnian Twitterissä tuomme esille omnialaista osaamista, Omnian uusimmat uutiset, tiedotteet ja avoimet työpaikat.

LinkedIn

Omnian LinkedInissä kerromme Omniasta yhteisöllisenä, kannustavana työnantajana ja ilmoitamme tarjoamistamme työpaikoista.

YouTube (@Omniasome)

Omnian Youtubessa jaamme videoita koulutuksistamme, opetuksen arjesta, henkilökuntamme osaamisesta, tapahtumista ja kuluttajapalveluistamme.

Blogiportaali

Omnian blogiportaalissa kerromme tarinoita ja teemme nostoja opiskelijoidemme kokemuksista, opetuksesta, tapahtumistamme, erilaisista oppimisympäristöistä, opetuksen kehittämisestä, kansainvälisestä toiminnastamme ja kampanjoistamme.