Omnia kumppanina

Yhteistyö työelämän edustajien kanssa on Omnian kulmakiviä.

”Kaikki mitä me Omniassa osaamme, on oppijoidemme ja työelämän käytössä. Olemme olemassa oppijoita ja uudistuvaa työelämää varten.”
- Tapio Siukonen, hallintojohtaja

Haluamme kehittää intohimoisesti uutta. Tinkimätön ammattitaito ja halu jakaa osaamista ovat synnyttäneet meille kumppaniverkoston, josta olemme ylpeitä.  

Toimimme virkeässä yhteistyössä metropolialueen yritysten, julkisen sektorin toimijoiden, yhdistysten, säätiöiden ja tietenkin oppilaitosten kanssa – kaikilla asteilla. Yhteistyö työelämän edustajien kanssa on Omnian kulmakiviä. 

Olemme alueellinen ja valtakunnallinen koulutuksen kehittäjä, aloitteen tekijä, keskustelun moottori, elinikäisen oppimisen sanansaattajana ja tietysti koulutuskumppani. Kansainvälisten hankkeiden ja koulutusviennin myötä solmimme kumppanuuksia myös ulkomaille. 

Olemme sitoutuneet tehtäväämme koulutuksen kehittäjänä ja osaamisen vaalijana. Yritykset, työnantajat ja muut toimijat haastamme työhön mukaan! Meillä on yhteinen päämäärä: pitää Suomi jatkossakin hyvinvoivana ja kilpailukykyisenä.

Osaajia työpaikoille

Työssä oppiminen on kaikkien ammatillisten tutkintojen perusta. Opintojaan suorittavat nuoret ja aikuiset oppijat ovat motivoituneita työntekijöitä, jotka tuovat uutta virtaa ja osaamista työpaikoille.

Lue lisää, kuinka voit löytää kauttamme osaavia työntekijöitä yritykseesi.

Arvostettu yritysten koulutuskumppani

Täydennyskoulutuksilla sekä kortti- ja passikoulutuksilla syvennät osaamistasi ja pidät yllä ammattitaitoasi. 

Lue lisää henkilöstö- ja täydennyskoulutuksista.

Osaava ja kokenut hankekumppani

Kehitämme jatkuvasti uutta yhteistyössä oppijoiden, työelämän edustajien, omnialaisten ja oppilaitosten verkostoiden kanssa.

Lue lisää Omnian hankkeista

Ammatillisen koulutusviennin edelläkävijä

Suomalaiselle koulutusosaamiselle on maailmalla kysyntää. Omnia on ammatillisen koulutusviennin edelläkävijäorganisaatio, joka on kehittänyt koulutuksesta liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille.

Koulutusviennin tueksi Omnia, Kirkon Ulkomaanapu, Savon Koulutus Oy (Savon koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö) ja Suomen Yrittäjäopisto ovat muodostaneet yhteisen koulutusvientiyhtiön Omnia Education Partnerships Oy:n.

Lue lisää Omnia Education Partnerships Oy:stä.