Miksi töihin Omniaan?

Olisiko Omnia sun juttu?
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Muutamia syitä liittyä Omnian osaajien joukkoon

Osaaminen

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu.

Näköalapaikka

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

Tilat ja työvälineet

Panostamme opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla.

Työhyvinvointi

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan. Tuemme jaksamistasi mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Voit myös osallistua järjestettyyn henkilöstöliikuntaan tai vaikkapa SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

Työterveyshuolto

Työterveyshuoltomme hoitaa Suomen Terveystalo Oy. Työterveyshuollon lisäksi henkilöstölle järjestetään säännönmukaiset ikävuositarkastukset 40 ikävuodesta alkaen.