Miksi töihin Omniaan?

Olisiko Omnia #sunjuttu?

Muutamia syitä liittyä Omnian osaajien joukkoon

#osaaminen

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu.

#näköalapaikka

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

#tilat_ja_työvälineet

Panostamme opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla.

#työhyvinvointi

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan. Tuemme jaksamistasi mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Voit myös osallistua järjestettyyn henkilöstöliikuntaan tai vaikkapa SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

#työterveyshuolto

Työterveyshuoltomme hoitaa Suomen Terveystalo Oy. Työterveyshuollon lisäksi henkilöstölle järjestetään säännönmukaiset ikävuositarkastukset 40 ikävuodesta alkaen.