Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan. 

Tarjoamme työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Tällä hetkellä haemme

Opettaja, johtaminen ja esimiestyö sekä tuotekehitystyö

Vakinainen palvelussuhde 17.8.2020 alkaen.

Tehtävän kuvaus

Omnia hakee kokenutta johtamisen ja esimiestyön sekä tuotekehitystyön opettajaa.

Työtehtäviin kuuluvat kouluttaminen, näyttötutkintojen ohjaus, hallinnointi ja arvioiminen sekä koulutusohjelmien suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu täydennyskoulutusten suunnitteleminen ja toteuttaminen sekä osallistuminen asiakasyhteistyöhön.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä.

Eduksi luemme työkokemuksen ammatillisten tutkintojen parissa työskentelystä (suunnittelu, ohjaus, arviointi ja kouluttaminen) sekä henkilöstö- ja täydennyskoulutuksesta. Arvostamme myös näyttöjä tuloksekkaasta sidosryhmäyhteistyöstä ja koulutusprojektien läpiviennistä sekä taidosta hallita kokonaisuuksia, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä digiosaamista.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Hae tehtävää Kuntarekry.fi-sivulla 13.8. klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

Tommy Mård p. 050 307 1073, 3.8. alkaen Tiina Thure-Toivanen p. 050 343 4034.

Työpajatyöntekijä, oppisopimus

Määräaikainen palvelussuhde ajalle 24.8.2020 - 27.8.2023.

Tehtävän kuvaus

Omnian Nuorten työpajat tarjoavat työtoimintaa 17-29 -vuotiaille vailla työ- ja opiskelupaikkaa oleville nuorille. Omniassa on kahdeksan ammatillista työpajaa, yksi valmentava paja, vaihtuvaa pop-up-toimintaa sekä työpaikoilla tapahtuvaa valmennusta.

Työpajatyöntekijän työtehtäviin kuuluu Omnian Nuorten työpajoilla nuorten ohjaaminen yhteistyössä työpajaohjaajien ja ryhmäohjaajan kanssa. Ohjaustyö pitää sisällään apuohjausta sekä ryhmä- ja työtoiminnan suunnittelua ja toteuttamista eri työpajoilla työskenteleville nuorille. Työpajatyöntekijä saa ohjausta työhön perehtymiseen ja työssäsuoriutumiseen nimetyltä työpaikkaohjaajalta.

Työpajatyöntekijä suorittaa määräaikaisen työsuhteensa (oppisopimus) aikana Nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinnon (Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala). Oppisopimukseen sisältyy käytännön työn lisäksi lähiopetuspäiviä tutkinnon tarjoavassa oppilaitoksessa, tässä tapauksessa Kanneljärven Opistossa.

Tehtävään valitulla tulee olla peruskoulun päättötodistus. Tehtävään valitun tulee olla alle 30-vuotias espoolainen, kirkkonummelainen tai kauniaislainen, ja valitulla tulee olla oikeus TE-toimiston myöntämään palkkatukeen.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta työskennellä tukea tarvitsevien nuorten kanssa ja mahdollisuutta sitoutua kolmevuotiseen oppisopimukseen.

Eduksi voidaan lukea kokemus ohjaustyöstä (esim. leirit, iltapäiväkerhot, vapaa-ajan harrastustoiminta, avustavat työt) sekä oma harrastuneisuus (esim. kädentaidot, musiikki, autot, ruuanlaitto tms.).

Pääsääntöinen työpiste Kuusiniemi 10, Espoo. Lisäksi työ toteutuu ajoittain myös muilla työpajoilla, kuten Kirkkonummella ja Espoon Kauklahdessa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Hae tehtävää Kuntarekry.fi-sivulla 17.8. klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

Monika Seppälä, monika.seppala@omnia.fi, p. 040 126 4947
Juho Salmi, juho.salmi@omnia.fi, p. 040 126 7282

Työharjoittelu ja työssä oppiminen

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu- tai työssä oppimispaikoista, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse: marja-riitta.lygdman@omnia.fi

Kerro hakemuksessasi:

  • missä ja mitä alaa opiskelet
  • työharjoittelun/työssä oppimisjaksosi ajankohta
  • millainen suunnitelma sinulle on ko. jaksolle
  • yhteystietosi