Meille töihin

Olisiko Omnia #sunjuttu?

”Opiskelijat ovat työssäni parasta: työ saa jatkuvasti uusia ulottuvuuksia ja haastaa pysymään ajan hermolla. Työelämäyhteistyö, koulutukset ja työelämäjaksot pitävät osaamisen ajan tasalla.”
– Tuula Rasimus, kouluttaja Omniassa

Omniassa työskentelee usean eri alan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Meillä on lähes 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa osaajaa.

Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on hyvästä myös henkilökunnallemme!

Hae töihin Omniaan Kuntarekry.fi-palvelussa!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Kuntarekryn, työvoimahallinnon www.mol.fi-palvelussa tai alueen lehdissä.

Muutamia syitä liittyä Omnian osaajien joukkoon

#osaaminen

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy mukana kehityksessä. Opettajaa kannustamme hankkimaan pedagogisen kelpoisuuden, jos sellainen häneltä puuttuu.

#näköalapaikka

Omniassa vallitsee kehittämisen ja kokeilemisen kulttuuri. Yhteistyöverkostot, kehittämishankkeet, työelämäyhteistyö ja osaavista ammattilaisista muodostuva

työyhteisö tarjoavat työntekijöillemme aitiopaikan koulutuksen kentällä kotimaassa ja maailmalla. Omnia on aktiivinen ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

#tilat_ja_työvälineet

Panostamme Omniassa opetukseen ja henkilöstön työhön rakentamalla uusia opetus- ja työskentelytiloja. Koneet, laitteet ja työvälineet ovat ajan tasalla.

#työhyvinvointi

Liikuntaa, teatteria, musiikkia? Tarjoamme henkilöstöllemme lukuisia mahdollisuuksia ylläpitää omaa hyvinvointiaan. Tuemme jaksamistasi mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Voit osallistua Omnian järjestämään liikuntaan sekä SAKU ry:n kilpailu- ja liikuntatapahtumiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

#työterveyshuolto

Omnian työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy. Työterveyshuollon lisäksi henkilöstölle järjestetään säännönmukaiset ikävuositarkastukset 40 ikävuodesta alkaen.