Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee lähes 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

”Opiskelijat ovat työssäni parasta: työ saa jatkuvasti uusia ulottuvuuksia ja haastaa pysymään ajan hermolla. Työelämäyhteistyö, koulutukset ja työelämäjaksot pitävät osaamisen ajan tasalla.”
– Tuula Rasimus, kouluttaja Omniassa

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan.

  Tällä hetkellä haemme:

  Tarjoamme myös työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille.

  Lisätietoja

  Liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu, p. 050 348 6544 tai riikka-maria.yli-suomu@omnia.fi.

  Työelämäpalveluiden johtaja Tommy Mård, p. 050 307 1073 tai tommy.mard@omnia.fi.

  Ohjaaja, leipomoala

  Vakinainen palvelussuhde 7.1.2019 alkaen.

  Tehtävän kuvaus

  Ohjaaja toimii oppimisprosessin tukena erilaisissa oppimisympäristöissä, oppimistilanteissa sekä oppimiseen liittyvissä tuki-, palvelu- ja organisointitehtävissä. Ohjaaja toimii yhteistyössä opetushenkilöstön sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä huolehtii omalta osaltaan oppimisympäristön ylläpidosta, toimivuudesta ja turvallisuudesta.

  Hakijoilta edellytetään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa, alan työkokemusta sekä hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi edellytetään kykyä työskennellä eri-ikäisten ja eri kulttuureista tulevien opiskelijoiden kanssa.

  Hakeminen

  Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 21.12.2018 kello 15.00 mennessä.

  Lisätietoja

  Koulutuspäällikkö Alice Pietikäinen, p. 046 851 5076.

  Uraohjaaja, 3 paikkaa

  Määräaikaiset palvelussuhteet ajalle 14.1.2019 - 31.12.2021.

  Tehtävän kuvaus

  Tehtävät sijoittuvat vuoden 2019 alussa Omniassa käynnistyvään uuteen Maahanmuuttajille suunnattuun osaamiskeskukseen. Osaamiskeskuksessa asiakkaan tilanne kartoitetaan kokonaisvaltaisesti ja kartoituksen perusteella ohjataan henkilö koulutukseen, työhön tai tarvittaessa muihin palveluihin. Uraohjaaja toimii asiakkaan vastuutyöntekijänä koko osaamiskeskuksen asiakasprosessin ajan. Työ on asiakaspalvelutehtävä ja perustuu elinikäisen ohjauksen periaatteisiin. Uraohjaaja toimii verkostoyhteistyössä, ohjaa asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaan koulutukseen, työelämään tai muihin palveluihin.

  Työ tehdään monialaisessa ryhmässä, johon kuuluu TE-asiantuntija, yrityskoordinaattoreita, ammatillisen koulutuluksen opettajia, sosiaaliohjaaja ja työelämävalmentaja. Uraohjaajan tehtävä tarjoaa monipuolisen ja vaativan tehtävänkuvan mielenkiintoisella kentällä sekä näköalapaikan maahanmuuttajataustaisten työnhakijoiden työllistymisen ja osaamisen vahvistamisen tukemiseen.

  Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta maahanmuuttajien ohjaustyöstä. Eduksi luetaan osaaminen jostain seuraavasta kielestä venäjä, arabia, somalia, kurdi, farsi, dari tai kiina.

  Hakeminen

  Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 28.12.2018 kello 15.00 mennessä.

  Lisätietoja

  Palvelupäällikkö Annukka Jamisto 12.12. klo 13-15 ja 19.12. klo 9-12 sekä toimilarehtori Sirkka Wiman 14.12. klo 9-11.

  Työharjoittelu ja työssä oppiminen

  Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu- tai työssä oppimispaikoista, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse: paivi.saari@omnia.fi

  Kerro hakemuksessasi:

  • missä ja mitä alaa opiskelet
  • työharjoittelun/työssä oppimisjaksosi ajankohta
  • millainen suunnitelma sinulle on ko. jaksolle
  • yhteystietosi