Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee lähes 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

”Opiskelijat ovat työssäni parasta: työ saa jatkuvasti uusia ulottuvuuksia ja haastaa pysymään ajan hermolla. Työelämäyhteistyö, koulutukset ja työelämäjaksot pitävät osaamisen ajan tasalla.”
– Tuula Rasimus, kouluttaja Omniassa

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan.

  Tällä hetkellä haemme:

  Tarjoamme myös työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille.

  Opettaja, Valma-koulutus

  Määräaikainen palvelussuhde ajalle 22.10.2018 - 19.6.2019

  Tehtävän kuvaus

  Valma-opettaja tukee ja ohjaa oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Valma-koulutuksessa opettajat opettavat kaikkia ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen perusteiden mukaisia oppisisältöjä.

  Tehtävässä edellytetään ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta sekä kokemusta ammatilliseen koulutukseen valmentavasta tai ammatillisesta koulutuksesta. Eduksi luetaan S2-opettajan kelpoisuus.

  Hakeminen

  Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 16.10.2018 kello 15.00 mennessä.

  Lisätietoja

  Koulutuspäällikkö Seija Ronimus p. 040 126 4819.

  Työharjoittelu ja työssäoppiminen

  Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu- tai työssäoppimispaikoista, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse: paivi.saari@omnia.fi

  Kerro hakemuksessasi:

  • missä ja mitä alaa opiskelet
  • työharjoittelun/ työssäoppimisjaksosi ajankohta
  • millainen suunnitelma sinulle on ko. jaksolle
  • yhteystietosi