Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan. Tarjoamme  työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Tällä hetkellä haemme:

Laaja-alainen erityisopettaja

Määräaikainen palvelussuhde ajalle 2.9.2019-31.5.2020.

Tehtävän kuvaus

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtäviin kuuluu erityisten tukitoimien toteuttaminen, tuen vaikuttavuuden seuranta, suunnittelu ja kehittäminen yhteisissä tutkinnon osissa.

Odotamme erityisopettajalta taitoa tukea ja ohjata opiskelijaa yhteisissä tutkinnon osissa yksilöllisillä opintopoluilla. Arvostamme lisäksi näyttöä ja ideoita toimintatavoista, jotka tukevat erityistä tukea saavan opiskelijan opinnoista suoriutumista. Työssä menestyminen vaatii tiimityötaitoja ja kykyä toimia yhteisopettajana erilaisissa tuen toteutuksissa. Tehtävässä odotetaan valmiutta toimia useammissa toimipisteissä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, erityisopettajan pätevyyttä ja vähintään 
35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuisia opettajan pedagogisia opintoja sekä opettajan pätevyyttä jossakin yhteisessä tutkinnon osassa.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 26.8.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Sari Rautiainen, p. 040 126 4879.
Yhteydenotot hakuaikana perjantaisin klo 9 - 12 välillä.

Opettaja, sähkö- ja automaatioala

Määräaikainen palvelussuhde ajalle 2.9.2019 - 22.12.2019.

Tehtävän kuvaus

Opetettavana alana on sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon sähköasentajan osaamisalan oppimistavoitteiden mukaiset sisällöt ja työelämässä oppimisen ohjaus.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (esim. sähköinsinööri AMK, sähköalan ammattitutkinto- tai erikoisammattitutkinto) sekä opettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Lisäksi edellytämme kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista ja kiinteistöautomaation perusteista. Eduksi luemme kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta ja että hakijoilla on ajokortti (B-luokka).

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 29.8.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Seija Ronimus, p. 040 126 4819.

Opettaja, sähkötekniikka

Vakinainen palvelussuhde 19.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntijuutta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on sähköalan ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista sekä automaation perusteista. Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B-luokka).

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 9.9.2019 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Heikki Alakiikonen p. 046 851 5164.

Työharjoittelu ja työssä oppiminen

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu- tai työssä oppimispaikoista, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse: marja-riitta.lygdman@omnia.fi

Kerro hakemuksessasi:

  • missä ja mitä alaa opiskelet
  • työharjoittelun/työssä oppimisjaksosi ajankohta
  • millainen suunnitelma sinulle on ko. jaksolle
  • yhteystietosi