Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee lähes 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

”Opiskelijat ovat työssäni parasta: työ saa jatkuvasti uusia ulottuvuuksia ja haastaa pysymään ajan hermolla. Työelämäyhteistyö, koulutukset ja työelämäjaksot pitävät osaamisen ajan tasalla.”
– Tuula Rasimus, kouluttaja Omniassa

Omnia on savuton työpaikka.

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan.

Tällä hetkellä haemme:

Ohjaava hovimestari

Määräaikainen palvelussuhde ajalle  27.8.2018-28.6.2019.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviin kuuluu vastata ravintolan päivittäisistä toiminnoista, asiakastyytyväisyydestä sekä opiskelijoiden ohjauksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu ravintolan anniskeluvastaavana toimiminen ja alkoholivaraston ylläpitäminen, ravintolan laskutusten ja kassatilitysten tekeminen, sekä tavittaessa toimiminen ravintolapäällikön sijaisena.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja riittävää käytännön työkokemusta ravintolatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Lisäksi edellytetään hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi luetaan kokemus nuorten kanssa toimimisesta, työpaikkaohjaajan koulutus sekä opettajan pedagogiset opinnot.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 17.8.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa

Ravintolapäällikkö Tanja Griffith, p. 040 126 4900 (6.8.2018 klo 9.00 alkaen)

Palveluneuvoja

Vakinainen palvelussuhde 1.9.2018 alkaen.

Tehtävän kuvaus

Palveluneuvoja toimii asiakaspalvelun sekä palveluohjauksen ammattilaisena yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Hän vastaa asiakaspalvelutehtävistä kuten koulutusneuvonnasta erityisesti ulkopuolisille asiakkaille, opintososiaalisiin etuuksiin liittyvästä neuvonnasta, hakeutumisen tehtävistä sekä muista opintotoimistopalveluihin liittyvistä tehtävistä. Tietoa, neuvontaa ja ohjausta annetaan elinikäisen ohjauksen periaattein asiakkaan tilanne ja tarve huomioiden. Lisäksi tehtäviin kuuluvat sisäinen ja ulkoinen verkostotyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa.

Keskeistä on palveluhenkisyys sekä palveluohjauksellinen työote opiskelijoiden, hakijoiden sekä yhteistyötahojen kanssa. Palveluneuvojan on tunnettava suomalainen koulutusjärjestelmä sekä opiskelijoiden opintososiaalisten etuuksien myöntämisperusteet. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, joustavuutta, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä tietojärjestelmien hyvää käyttötaitoa sekä valmiutta palvella englannin kielellä.

Eduksi katsotaan ammatillisen koulutuksen tuntemus.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 15.8.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa

Palvelupäällikkö Leena Ylevä, p. 040 126 4958 (31.7.2018 asti)
Palvelujohtaja Erja Kumpulainen, p. 040 126 4872

Palvelupäällikkö

Määräaikainen palvelussuhde ajalle 1.10.2018-31.12.2021.

Tehtävän kuvaus

Omnia hakee palvelupäällikköä perustettavalle maahanmuuttajien osaamiskeskukselle. Palvelupäällikkönä vastaat osaamiskeskuksen tulostavoitteiden saavuttamisesta, palveluiden ja prosessien kehittämisestä, verkostomaisen toiminnan koordinoinnista ja johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Tiimiisi kuuluu ammatillisia opettajia, S2-opettaja, TE-asiantuntijoita, yrityskoordinaattoreita sekä sosiaaliohjaaja.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimieskokemusta, kokemusta projektien ja verkostojen johtamisesta sekä näyttöä tuloksellisesta ja vaikuttavasta toiminnasta. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä englannin kielen taitoa.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 16.8.2018 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa

  • Toimialarehtori Sirkka Wiman, p. 050 583 6866 (6.8. klo 8-13, 7.8. klo 8-12, 10.8. klo 11-16, 13.8. klo 12-14)
  • Espoon maahanmuuttoasian päällikkö Teemu Haapalehto, p. 046 877 3200

Työpajatyöntekijä kuljetuspajalle

Määräaikainen palvelussuhde (oppisopimus) ajalle 1.10.2018 - 31.3.2021

Tehtävän kuvaus

Omnian nuorten työpajojen kuljetuspajalla suoritetaan monipuolisia kuljetustehtäviä. Esimerkkeinä muutot, varastokuljetukset ja vaihtelevat yrityksien jakelukuljetukset. Työhön sisältyy lastaustöitä trukilla sekä pumppukärryillä. Kuljetuspajan työnohjauksesta huolehtii ammattitaitoinen työpajaohjaaja joka ohjeistaa ja neuvoo. Työ edellyttää omatoimisuutta ja palveluhenkisyyttä sekä valmiutta fyysisiin työtehtäviin. Työ sisältää osallistumista tarvittaessa työpajanuorten ohjaustyöhön.

Määräaikaisen palvelusuhteen aikana suoritetaan oppisopimuskoulutuksena logistiikan perustutkinto, autonkuljettajan osaamisala. Yhteistyöoppilaitoksena toimii Omnia, jossa suoritetaan lähiopintopäivät.

Hakijoilla tulee olla peruskoulun päättötodistus ja vähintään B-luokan ajokortti. Työkokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi. Tehtävään valinnassa etusijalla ovat TE-toimistossa työttömänä työnhakijana olevat alle 29-vuotiaat nuoret.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 7.9.2018 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa

Palvelupäällikkö Saija Hillebrand, p. 043 824 0364

Valmennuskoordinaattori

Määräaikainen työsuhde ajalle 1.9.2018-31.12.2019.

Tehtävän kuvaus

Tulet toimimaan Omnian urheilijoiden valmennuskoordinaattorina Espoossa. Koordinoit urheilijoiden valmentautumista urheiluseuroissa, kehität urheilijoiden kaksoisuraa tukevia menetelmiä yhteistyössä oppilaitoksen urheilukoordinaattorin kanssa, ohjaat opiskelijoita tarvittavan osaamisen hankkimisessa ja toimit tarvittaessa vastuuopettajien tukena henkilökohtaistamisessa.

Tehtävään kuuluu myös yleisen aamuvalmennusryhmän valmennus sovittuina aamuina, yhteydenpito urheilijoiden huoltajiin, valmentajiin, urheiluseuroihin sekä lajiliittoihin. Lisäksi tehtävään kuuluu urheiluoppilaitostoiminnan kehittäminen. Mainitsethan hakemuksessasi mitä aiempaa kokemusta sinulla on urheiluakatemiatoiminnasta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikorkeakoulutukintoa tai erikoisammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja käytännön kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista sekä näkemystä huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämisestä.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään urheilijoiden ammatillista koulutusta oppilaitoksessamme. Arvostamme jo olemassa olevaa valtakunnallista urheiluverkostoasi sekä kokemusta nuorten kouluttajana. Työssä menestyminen edellyttää sinulta laajaa eri urheilulajien tuntemusta, joustavuutta työaikoihin sekä projektityön hallintaa. Haluamme kehittää urheiluoppilaitostoimintaamme jatkuvasti huippu-urheilun kriteerejä kunnioittaen.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 20.8.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa

Petra Sillanpää p. 046 851 5210