Meille töihin

Avoimia työpaikkoja alan ammattilaisten joukossa.
Intohimo näkyy omnialaisten työssä

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Tehtävämme on innostaa eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

Alta löydät tällä hetkellä Omniassa avoinna olevat työpaikat. Mikäli et löydä avoimista paikoista sinua kiinnostavaa tehtävää, voit tehdä avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelussa ja kohdistaa hakemuksen Omniaan. Tarjoamme  työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Tällä hetkellä haemme

Controller

Vakituinen palvelussuhde sopimuksen mukaan ulkoiseen laskentaan.

Tehtävän kuvaus

Controllerin ensisijainen tehtävä on vastata ulkoisesta laskennasta sekä siihen liittyvien prosessien ja ohjeiden ajan tasaisuudesta. Hän toimii taloustiimin vetäjänä ja osallistuu erilaisiin kehittämishankkeisiin. Controller koordinoi sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa sekä tukee talouden ja rahoituksen suunnittelua ja seurantaa.

Lisäksi tehtäviin kuuluu muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtäväkuvaksessa otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon palkattavan omat kiinnostuksen kohteet ja osaaminen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Perusedellytyksenä on kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä ja järjestelmistä sekä hyvät tietotekniset taidot.
Tehtävä edellyttää analyyttisyyttä, ulkoiseen laskentaan liittyvien ohjaavien lakien, säännösten ja suositusten sekä sisäisen laskennan perusteiden tuntemista.

Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta.

Eduksi luetaan kokemus konsernitilinpäätöksestä, kehittämistehtävistä sekä sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta.

Arvostamme esiintymis- ja kielitaitoa.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkoja kuntarekry.fi-palvelussa 27.1.2020 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Anne Meri, p. 050 430 8749.

Hankinta-asiantuntija

Vakituinen palvelussuhde sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Hankintapalvelujen tehtävänä on tukea Omnia-konsernin eri toimintoja hankintoihin liittyvissä asioissa. Työskentelet hankintapäällikön alaisuudessa vastaten mm. seuraavista tehtävistä:

  • kilpailutukset ja hankintamenettelyt
  • hankintojen kehittäminen ja analysointi
  • puitesopimusten ja ostopaikkojen hallinnointi
  • neuvonta ja ohjaaminen
  • hankintoihin kohdistuva tiedottaminen ja viestintä
  • tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden koordinointi.

Hankinta-asiantuntijana päätehtäväsi on vastata hankintoihin liittyvän sopimushallinnan ja operatiivisten palveluiden toteutuksesta tuottamis- ja kehittämisnäkökulmalla. Roolissasi avainasemassa on myös kehitystyö, jolloin tehtävänäsi on vastata hankinnan operatiivisten työvaiheiden kehittämisestä. Tuotat materiaalia myös strategisen hankintatoimen kehittämistä, analysointia ja suunnittelua varten, jolloin pääset antamaan omia ideoitasi ja näkemyksiäsi toimintatapojen tehostamiseksi, jotta kokonaisuus saadaan sujuvammaksi ja vaikuttavammaksi.

Hankinta-asiantuntijana teet arjessasi tiivistä yhteistyötä eri osastojen, palveluryhmien ja koulutuspalvelujen kanssa. Niin ikään osallistut aktiivisesti hankintoihin koskeviin verkosto- ja sidosryhmätapahtumiin. Tätä tehtävää ei hoideta vain sähköpostin välityksellä, vaan olet rohkeasti mukana kentällä kouluttamassa ja tutustumassa toimintaan. Ymmärrät hankintojen valmistelutyön tärkeyden ja näet hankinnat enemmän kuin mekaanisena kilpailuttamisena.

Olet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun kykenevä tiimipelaaja, joka kestää myös kentältä tulevaa painetta. Haluat oppia uutta ja olet valmis kehittämään itseäsi ja työtäsi. Olet julkisten hankintojen osaaja, jolla on kokemusta erilaisten
hankintakategorioiden ja kynnysarvot (kansallinen ja EU) ylittävien hankintojen kilpailuttamisesta sekä menettelytavoista julkisissa hankinnoissa. Julkisen hankintalainsäädäntö ja siihen toissijaisessa suhteessa olevat lainsäädännöt ovat sinulle tuttuja. Omaat myös kokemusta sopimus- ja hintaneuvotteluista.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta elinkaarimallin sekä vastuullisten ja innovatiivisten hankintatapojen soveltamisesta hankinnoissa. Niin ikään katsomme eduksi kokemuksen hankintatoimen kehittämis- ja analysointityöstä.

Otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon hakijan omat kiinnostuksen kohteet sekä osaamisen.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 31.1.2020 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Hankintapäällikkö Matti Hissa, p. 046 851 5060.

Tuntiopettaja, liikunta- ja hyvinvointikurssit

Omnian Espoon työväenopiston hyvinvoiva espoolainen -osaamisalueella on jatkuva erilaisten ryhmäliikuntalajien tuntiopettajien sijaishaku. Työsuhteen kesto on riippuvainen sijaistamistarpeen syystä ja tarpeet voiva ilmaantua lyhyellä varoitusajalla. Haemme sijaisia erityisesti yksittäisille opetustunneille.

Tehtävän kuvaus

Etsimme erilaisille ryhmäliikunnan kursseille tuntiopettajia, joilla on mahdollisimman laaja kokemus liikunnan, terveyden ja hyvinvointialan opettamisesta. Erityisesti etsimme musiikkiin ohjattujen tuntien osaajia, tanssilajien osaajia, jooga- ja pilates ohjaajia, vesiliikunnan osaajia sekä perhekurssien opettajia.

Tuntiopettajan sijaisen tehtäviin kuuluu liikuntakurssien opetus ja ohjaus erilaisille kohderyhmille työväenopiston kursseilla. Opetusta on pääasiassa arki-iltoina, mutta jonkin verran myös päivisin ja viikonloppuisin. Tuntiopetuspaikat sijaitsevat eri puolilla Espoota. Maksamme matkakorvausta julkisen liikenteen mukaan niiltä osin kuin matkaa opetuspaikkaan kertyy yli 6 km suuntaansa kotoa käsin.

Tuntiopettajan sijaisena toimiminen edellyttää osaamista ja kokemusta aineissa, joihin sijaista haetaan. Tuntiopettajan tärkeitä ominaisuuksia ovat kyky opettaa ja ohjata erilaisia ihmisiä samassa ryhmässä, järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus, avoin suhtautuminen asiakkaan toiveisiin ja palautteeseen.

Omniassa arvostetaan pedagogista osaamista. Opettajan pedagogisista opinnoista (35 ov tai vastaavat) tai aikuiskasvatuksen perusopinnoista maksamme korotettua tuntipalkkaa. Eduksi luettavia liikunta-alan, terveyden edistämisen ja hyvinvointialan tutkintoja ovat opistotason tutkinnot, ammattikorkeakoulututkinnot sekä yliopistotutkinnot, jotka huomioidaan tuntipalkkauksessa. Lajiosaamisessa arvostetaan lajiliittojen, urheilu- ja kuntoilujärjestöjen virallisten kurssien tai yksityisen sektorin lisenssikoulutusta.

Mainitsethan hakemuksessasi mitä liikuntalajeja voit opettaa ja minkälainen kokemus sinulla on ryhmäliikunnan opettamisesta.

Hakeminen

Katso tehtävän lisätiedot ja hae paikkaa kuntarekry.fi-palvelussa 15.6.2020 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Saana Karlsson, p. 050 428 9361.

Työharjoittelu ja työssä oppiminen

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu- tai työssä oppimispaikoista, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse: paivi.saari@omnia.fi

Kerro hakemuksessasi:

  • missä ja mitä alaa opiskelet
  • työharjoittelun/työssä oppimisjaksosi ajankohta
  • millainen suunnitelma sinulle on ko. jaksolle
  • yhteystietosi