Healthy food choices for a sustainable future - Healthy future

Hankkeen kuvaus

Hanke muuttaa ruokakulttuuria  hiilijalanjäljen pienentämiseksi niin sosiaalisesti, ympäristöllisesti kuin eettisestikin kestävämpään suuntaan. Hankkeessa kehitetään avoimia digitaalisia osaamismerkkejä (Open Badge) kestävän kehityksen osaamista kuvaamaan sekä integroidaan pelillinen lähestymistapa oppimiseen. 

Kohderyhmä

Ruokatuotannon opiskelijat ja kouluttajat sekä muu henkilökunta

Hankkeen kesto

1.9.2016-31.8.2018

Projektipäällikkö

Oona Haapakorpi / Mika Heino

Yhteistyökumppanit 

Koordinointi: Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia; Partnerit: Ekami, Suomi; Galileo.it S.r.l., Italia; Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raskaj Zagreb, Kroatia; Hotelijersko-turisticka i ugostiteljska skola, Kroatia

Rahoittaja

Erasmus+ KA2

Hankkeen verkkosivut

www.healthyfutureproject.eu

Blogi: http://healthyfutureproject.blogspot.fi
https://healthyfutureproject-italy.blogspot.fi/​

FB: www.facebook.com/Healthy.Future.Project

Lisätietoja antaa
Oona Haapakorpi
Lehtori
043-8244112
oona.haapakorpi@omnia.fi
Mika Heino
Kv-koordinaattori
046-8515082
mika.heino@omnia.fi