ILP4WBL – Individual approach and individual learning plan in WBL: Training for WBL tutors

Hankkeen kuvaus

Hankkeen toimintojen avulla ammatillisten oppilaitosten opettajat saavat paremman käsityksen yksilöllisten opintopolkujen kansainvälisistä mahdollisuuksista ja siitä, miten niitä on mahdollista entistä paremmin kehittää ja hyödyntää opiskelijoiden oppimisen varmistamiseksi. Ammatilliset oppilaitokset ja ammatillisen koulutuksen tarjoajat saavat hankkeen kautta osaavampia ja ammattitaitoisempia opettajia, joilla on parempi käsitys työelämässä tapahtuvan oppimisen ja joustavien oppimisympäristöjen kokonaisuudesta. Opiskelijoille avautuu yhä parempia mahdollisuuksia yksilöllisiin ja joustaviin opintopolkuihin ja työelämä saa paremmin koulutettuja ja osaavampia tulevaisuuden työntekijöitä.

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen tarjoajat, ammatillisten oppilaitosten johto, työelämässä tapahtuvan oppimisen koordinaattorit ja ohjaajat, ammatillisten oppilaitosten opettajat ja opiskelijat, työelämä.

Hankkeen kesto

1.9.2018—31.8.2020

Projektipäällikkö

Mika Heino

Yhteistyökumppanit

Koordinaattori: Valsts izglitibas satura centrs, VISC, Latvia

Partnerit

Omnia ja Winnova (Suomi), SIA Baltic Bright ja Ogres Tehnikums (Latvia), Kauno prekybos, pramones ir amatų rūmai ja Kauno technikos profesinio mokymo centras (Liettua)

Rahoittaja

Erasmus+ KA2

Hankkeen verkkosivut

http://qualityplacements.eu/

Lisätietoja antaa
Mika Heino
Asiantuntija
0468515082
Mika.Heino@omnia.fi